Algemeen

KIJK nu gratis 'Ghost Rider: Spirit of Vengeance' met antiheld Nicolas Cage

Nicolas Cage deze week in de schijnwerpers op KIJK.

door Wouter Drummen om 13:47 in Algemeen
Een paar dagen geleden verscheen er nog een artikel op FilmTotaal dat films die op SBS6, Veronica of Net5 te zien zijn geweest vervolgens 7 dagen lang gratis staan op KIJK. Hier is tevens geen registratie voor nodig, al moet je je wel door de reclames heen worstelen, maar dit is misschien toch wel de moeite waard. De afgelopen week was Dredd te zien op de site. Deze keer is Ghost Rider: Spirit of Vengeance aan de beurt.

In Spirit of the Vengeance speelt Nicolas Cage opnieuw Johnny Blaze, de Ghost Rider. Cage speelde al eerder de bovennatuurlijke superheld/antiheld in 2007. Ondanks het feit dat deze film niet al te best werd onthaald, kwam hier toch een vervolg op. Ook deze wist niet te overtuigen. Het derde deel kwam dan ook nooit van de grond. Toch zin in een heimelijk pleziertje? De komende dagen heb je nog de kans de film te kijken.

Het verhaal
Blaze leeft tegenwoordig een teruggetrokken bestaan, maar wanneer een jongen genaamd Danny contact met hem opneemt besluit hij toch weer aan het werk te gaan. Danny is namelijk de zoon van de duivel, die het lichaam van Danny wil overnemen om zo langer op aarde te kunnen blijven.

Blaze wil hier echter een stokje voor steken en neemt de opdracht aan, onder de belofte dat hij erna eindelijk verlost zal zijn van zijn Ghost Rider-alter ego. Vuurspuwend en gewapend met zijn motor gaat hij nog één keer de strijd aan tegen het pure kwaad.

FilmTotaal recensie: ★★★
''Extra vet aangezet, in vormgeving en acteerwerk, en juist daarom beter te verdragen dan het eerste deel.''

Als je de app van KIJK download schijn je de film ook af te kunnen spelen via je chromecast. Speelduur: 96 minuten.

Bekijk Ghost Rider: Spirit of Vengeance gratis tot en met 10 december 2020 op KIJK.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThysRomani

Avatar

I most certainly will not.

don lukas

Avatar

Haha. Mooie trailer is dit toch

SeanDeNiro

Avatar

Geweldige effecten en een verhaal dat evenredig omgekeerd bedroevend was.

NieuwsFilm

meest populair