Cool: 'Justice League' van Zack Snyder wordt waarschijnlijk R-rated!

De kers op de taart voor de fans...

De verschijning van Zack Snyder's Justice League komt steeds dichterbij. En Zack Snyder heeft goede hoop op een herhaling van de Ultimate Edition voor Batman v Superman (die een R-rating kreeg).

Terwijl hij sprak met ENTERTAINMENT WEEKLY liet de regisseur, en oorspronkelijke starter van het DCEU, weten dat we wel eens wederom op de hoogst mogelijke leeftijdskeuring getrakteerd kunnen worden:

"Hier is een stukje informatie dat niemand kent. De film is waanzinnig en zo episch en krijgt waarschijnlijk een R-rating. Het is een ding waarvan ik gewoon denk dat het zal gebeuren, zeker weten. We hebben officieel nog niets gehoord van de MPAA, maar dat is mijn onderbuikgevoel".

Bloederig geweld, godslastering en schelden
Hij gaf een aantal voorbeelden die hiertoe kunnen leiden. Er is een scène waarin Batman het F-woord laat vallen, Cyborg is niet zo blij met wat er gaande is in zijn leven en heeft de neiging nogal grofgebekt zijn mening te uiten. En Steppenwolf hakt zo ongeveer mensen doormidden.

Zack Snyder's Justice League debuteert volgend jaar op HBO Max, maar Snyder dringt bij de studio ook aan op een theatrale release. Gezien de recente aankondiging om een hele rits van hun films uit te brengen op zowel HBO Max als in de bioscoop, zijn de kansen weer wat gegroeid.

NieuwsFilm

meest populair