Opnames 'Jackass 4' net bezig, Johnny Knoxville en Steve-O nu al in het ziekenhuis

Opnames 'Jackass 4' net bezig, Johnny Knoxville en Steve-O nu al in het ziekenhuis

Ze zijn natuurlijk ook geen 20 meer...

De sterren van Jackass doen elkaar en zichzelf al decennia lang pijn voor ons leedvermaak en vertonen nog geen tekenen van stoppen. Tien jaar na hun derde filmavontuur, zijn ze onlangs begonnen met het schieten van alweer deeltje 4, wederom met heftige stunts die zowel gevaarlijk extreem als compleet belachelijk zijn.

Twee van de drie hoofdrolspelers, Johnny Knoxville en Steve-O, zijn slechts na twee dagen filmen zwaargewond in het ziekenhuis opgenomen na een mislukte stunt met een tuba op een snel draaiende loopband.

Samen met hun oude maatjes gaan ze als vanouds tekeer alsof er niks veranderd is, terwijl dit toch hun eerste optreden wordt zonder Ryan Dunn die in 2011 tragisch om het leven kwam bij een auto-ongeluk.

Kwetsbaarder
Zijn afwezigheid zal zeker voelbaar zijn en het omgaan met dat verlies was de afgelopen jaren met name een grote uitdaging voor Bam Margera, die sinds de dood van Dunn worstelt met drugs en alcohol. Daarnaast is het team er ook niet bepaald jonger op geworden en het risico op ernstig blijvend letsel bij de verwondingen is natuurlijk gegroeid.

Hopelijk herstellen beide waaghalzen snel, lachen ze zich nog steeds door de pijn heen (want het zal zeker niet de laatste keer zijn) en tillen ze voor ons de dingen naar een geheel nieuw niveau van liefdevolle waanzin.

NieuwsFilm

meest populair