Lachen: Christian Bale en Tom Cruise gaan tegen elkaar tekeer

Lachen: Christian Bale en Tom Cruise gaan tegen elkaar tekeer

Een geslaagde mix-up van twee audiofragmenten...

In dit jaar van grotendeels ellende is het fijn om even ongegeneerd te kunnen genieten van andermans capriolen. En dat is precies waar sommige mensen af en toe naar zoeken en wat anderen juist bieden.

Want wederom is er een creatieveling aan de slag gegaan met de onlangs uitgelekte tirade van Tom Cruise tegen twee crewleden van Mission Impossible 7 en de welbekende scheldkanonnade van Christian Bale uit alweer 2009 jegens een setmedewerker van Terminator Salvation.

The Goat Movie Podcast heeft een video op Youtube gepost waarin de twee meltdowns samen zijn gesneden en het lijkt alsof Cruise tegen Bale staat te schreeuwen die hem op zijn beurt weer verwijderd wil hebben.

Ondanks het leeftijdsverschil van 11 jaar, vloeit de kwaliteit best goed in elkaar over. Beluister het resultaat hieronder en geef jouw mening:

Acceptabel gedrag?
Als je het zo hoort, is het eigenlijk niet normaal. De boodschap is duidelijk en blijft belangrijk ("alleen samen krijgen we Covid-19 onder controle"), maar toch is de vraag of je het wel zo giftig moet brengen en je personeel zo mag behandelen, ook al heb je een hoge status als bekend persoon.

NieuwsFilm

meest populair