Aangekondigde 'Wonder Woman 3' kan gelijk iets recht gaan zetten

Aangekondigde 'Wonder Woman 3' kan gelijk iets recht gaan zetten

Waarschuwing: Natuurlijk alleen lezen als je de sequel al gezien hebt of als het je niks kan schelen...

SPOILERS IN AANTOCHT VOOR WW1984!

Het zal niemand ontgaan zijn (vooral gisteren) dat Wonder Woman momenteel een beetje de Avengers: Endgame van FilmTotaal aan het worden is. En omdat jullie er zo van genieten, vooruit hier nog een artikel! Verder scrollen is zoals gewoonlijk geheel op eigen risico...

Bekijk de afbeelding
Wonder Woman 1984 is uit, maar wordt kritisch een stuk minder goed onthaald dan diens voorganger uit 2017. Er is namelijk nogal wat commentaar op de uiteindelijke GGI-appearance van tegenstander Barbara Minerva a.k.a. Cheetah (lees er alles over in dit artikel).

Echter leeft de slechterik van Kristin Wiig nog en wellicht hebben we het laatste van haar nog niet gezien. Regisseuse Patty Jenkins laat voorzichtig op TWITTER doorschemeren, op de vraag van een fan, dat Wiig terug kan keren in Wonder Woman 3 die eerder bevestigd werd door Warner Bros.


Gemengde gevoelens
Nadat ze is geëvolueerd tot een krachtige, behendige snelle mens-cheetah-hybride en door Diana Prince (Gal Gadot) wordt verslagen tijdens de climax, transformeert Minerva terug naar zichzelf en wordt met haar lot onbeantwoord achtergelaten. Dus de deur staat zeker open.

De online reacties op dit vooruitzicht zijn wederom gemengd. Een opknapbeurt van het uiterlijk en de volgende strijd uitvechten bij daglicht kan al voor veel verbetering gaan zorgen, want Cheetah blijft een populaire en formidabele antagonist voor de superheldin van DC.

NieuwsFilm

meest populair