Wil jij Mr. T terugzien als een goedaardige Clubber Lang in 'Creed III'?

Wil jij Mr. T terugzien als een goedaardige Clubber Lang in 'Creed III'?

Of liever een geheel nieuw personage?

Na de aankondiging dat hoofdrolspeler Michael B. Jordan de regie van Creed III voor zijn rekening gaat nemen, is het tijd om te gaan speculeren over het verhaal. Want welke kant gaan we op nu Rocky Balboa (Sylvester Stallone) de franchise lijkt te verlaten?

Rocky was twee films lang de mentor van Jordan's Adonis Creed en in het laatste deel kwam er zelfs een oude bekende langs voor beiden, Ivan Drago (Dolph Lundgren) en zoon. Een populaire fantheorie die momenteel in omloop is, stelt dat het volgende deel wederom een franchisefavoriet terug moet brengen, namelijk Clubber Lang (Mr. T) uit Rocky III.

Deze plannen bestonden al ten tijde van Rocky VI (2006) om Lang te herintroduceren als een hervormd christen, tegenwoordig werkzaam als parttime sportcommentator. Dit idee kan eventueel gebruikt worden.

Afscheid Rocky
Stallone's Rocky ging aan het eind van Creed II zijn eigen weg om zich te herenigen met zijn zoon. In een filmpje nam Stallone tevens een soort van afscheid van de fans, wat impliceerde dat hij klaar was met de reeks.

Adonis is regerend kampioen en worstelt tegelijk met de balans tussen het boksen en zijn groeiende gezinssituatie. Een bekeerde Clubber Lang, die spijt heeft van zijn gedrag uit het verleden, zou Adonis kunnen leren hoe het leven eruit ziet nadat zijn tijd als vechter voorbij is.

Zo stapt die op een mooie manier uit de schaduw van Rocky en komt er tegelijkertijd een frisse dynamiek centraal te staan. Wat vinden jullie?

NieuwsFilm

meest populair