'Iron Man'-ster Robert Downey Jr. danst en springt in een modderzwembadje

'Iron Man'-ster Robert Downey Jr. danst en springt in een modderzwembadje

Op het nummer 'Jump' van Van Halen springt Downey Jr. het nieuwe jaar in.

De afgelopen tien jaar waren gouden jaren voor Robert Downey Jr., die te zien was als Iron Man in een hele hoop Marvel films. 2020 was niet het beste jaar voor de acteur met alleen een rol in het niet goed ontvangen Dolittle naast alle Covid-19 beperkingen. Hoog tijd voor Downey Jr. om het nieuwe jaar in te springen!

Jump!
Het nummer Jump van Van Halen klinkt als Robert Downey Jr. in een witte sweater, witte broek en witte schoenen (en een heel bijzonder mutsje) een modderzwembadje inloopt. Daar aangekomen gaat de Iron Man-acteur helemaal los!



Met een publiek van maar liefst vier mensen geeft Downey Jr. een kleine show. Hoe je het ook wendt of keert; deze manier van het nieuwe jaar inspringen zou zomaar erg bevrijdend kunnen werken. Misschien een idee voor volgend jaar?

Sherlock Holmes 3
Eigenlijk zou Downey Jr. in 2020 nog te zien zijn in Black Widow, maar deze film staat nu pas voor 5 mei 2021 op de planning. Waarschijnlijk zal hij in Black Widow in archiefbeelden verschijnen, waar de acteur niet bepaald blij mee is. De filmmakers hadden hem blijkbaar hierover niet geïnformeerd.

In 2021 verschijnt, naast Black Widow, ook Sherlock Holmes 3, waarin Downey Jr. als het titelpersonage naast zijn sidekick Dr. John Watson, gespeeld door Jude Law, te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair