Eerste foto uit de laatste Purge-film 'The Forever Purge'

Eerste foto uit de laatste Purge-film 'The Forever Purge'

Het vijfde deel zet een punt achter de filmreeks.

In 2018 verscheen met The First Purge het vierde deel in de financieel succesvolle filmreeks die in 2013 startte met The Purge. Aankomende zomer moet het vijfde en laatste deel in de reeks debuteren.

Nu hebben we een eerste foto uit The Forever Purge van regisseur Everardo Gout en producent James DeMonaco.

Eerste foto The Forever Purge
Veel valt er nog niet over de film te zeggen op basis van de foto. We zien een herkenbaar beeld, met daarop bewapende en gemaskerde mensen die duidelijk uit zijn op een zuivering. De film speelt zich af na het derde deel Election Year uit 2016.

"Het is een geweldig verhaal over Latino's en Amerikanen die samenkomen om wanhoop en kwaad te overwinnen," vertelde regisseur Gout aan Total Film. Hieronder het beeld en The Forever Purge heeft op dit moment 9 juli als Amerikaanse verschijningsdatum.

Bekijk de afbeelding
The Forever Purge richt zich tot Adela (Ana de la Reguera) en Juan (Tenoch Huerta) die zijn gevlucht voor een drugskartel in Mexico en troost vinden op een Texaanse boerderij.

Het gaat mis als een groep buitenstaanders besluit om door te gaan met zuiveren tot na de toegewezen tijd waarin mensen alle wetten kunnen overtreden.

NieuwsFilm

meest populair