Kevin Fiege weigert het einde van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe te bevestigen

Kevin Fiege weigert het einde van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe te bevestigen

Zijn er nog wel fases in het MCU?

Tijdens San Diego Comic-Con 2019 werd de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe aangekondigd. Destijd werd aangenomen dat deze zou duren tot en met Thor: Love and Thunder, eind 2021. Maar er is daarna nogal wat veranderd.

Disney kondigde tijdens D23 Expo 2019 nog eens drie live action Disney+ series aan en recent tijdens Disney's Investor's Day 2020 kwamen er nog eens drie Disney+ series bij. Ook zijn er films bijgekomen in 2022 en films aangekondigd die ook onderdeel lijken van de vierde fase.

Kevin Feige zegt niets
Tijdens een recente persconferentie werd aan Marvel Studios-baas gevraagd wat het laatste project is in de vierde fase. Het enige wat Feige zei was "Nee." Dit kan meerdere dingen betekenen.

Misschien werkt Marvel Studios niet meer met fases. De kans is echter groter dat Disney en Marvel Studios niet weten wat de impact van de coronacrisis is op de bioscoopreleases. Nog altijd is er de hoop dat Black Widow in mei in de bioscopen debuteert.

Start MCU Phase 4 duidelijk, einde niet
Op dit moment is de start wel duidelijk. Vanaf vrijdag is WandaVision op Disney+ te zien. De film Captain Marvel 2 staat gepland voor november 2022 en dat is het laatste project met een officiële datum.

Films als Guardians of the Galaxy Vol. 3, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Fantastic Four en Blade hebben nog geen datum, evenals de series als Moon Knight, She-Hulk, Secret Invasion, Ironheart en Armor Wars.

NieuwsFilm

meest populair