Vanessa Kirby over impact coronamaatregelen op 'Mission: Impossible 7'

Vanessa Kirby over impact coronamaatregelen op 'Mission: Impossible 7'

Tom Cruise ging volgens haar niet te ver.

Afgelopen weken verschenen er heel wat berichten over Tom Cruise, nadat hij twee crewleden betrapte die de coronamaatregelen op de Mission: Impossible 7 set overtraden. Actrice Vanessa Kirby, die terugkeert als haar Mission: Impossible - Fallout personage White Widow, laat zich hier nu over uit.

In een recent interview zegt Kirby: ''Veiligheid is de boodschap en gaat boven alles''. De actrice laat weten persoonlijk geïnspireerd te zijn door haar zus, die meewerkt als eerste regieassistente aan Mission: Impossible 7 en ook betrokken was bij Jurassic World: Dominion.

De nieuwe Jurassic World-film was namelijk de eerste grote productie waarvan de opnames werden hervat. Zo gaat Kirby verder: ''Het was inspirerend en hoopgevend om te zien dat mijn zus ook weer aan de slag ging en alles verliep goed. De hele filmindustrie lag op z'n kop dus het is geweldig dat we langzaam maar zeker weer verder kunnen''.

Mission Impossible
Wat betreft Kirby zelf, zij gaat volgende week weer verder met de opnames van de nieuwe Mission: Impossible film, iets waar de actrice naar uitkijkt. Tot slot laat ze weten dat er weer knotsgekke stunts in de film te zien zullen zijn.

''Met elke Mission: Impossible-film worden de stunts steeds riskanter. Wat het zevende deel betreft, we hebben al enkele angstaanjagende stunts achter de rug, maar we moeten er nog veel meer opnemen. Maar ik vind het fantastisch, ik kan niet wachten om weer verder te gaan!''

NieuwsFilm

meest populair