Humor

Opnieuw indrukwekkende deepfake met Harrison Ford als Bond, James Bond

Mee eens?

door Arjen Rooseboom om 13:26 in Humor
Inmiddels heeft Daniel Craig met maar liefst 16 jaar het record te pakken van langste termijn als James Bond dankzij(?) het feit dat zijn afscheid No Time To Die steeds opnieuw uitgesteld blijft worden.

Hoewel men in eerste instantie twijfelde aan de competentie van Craig om 007 te belichamen, werd hij al snel omarmd en momenteel schiet de ene na de andere naam voorbij om hem op te volgen in de iconische rol.

Iemand die daar zeer zeker niet meer voor in aanmerking komt (sowieso niet als Amerikaan), is de 78-jarige Harrison Ford, maar dat weerhield Youtube-gebruiker stryker HD er niet van om een deepfake video te maken waarin Craig vervangen wordt door een jonge Ford uit de 80's.

Het resultaat vinden wij wederom schokkend overtuigend. Bekijk de clip:


Star Wars, Indiana Jones en...
Ford heeft natuurlijk wel ervaring met het spelen van actiehelden of hoofdrollen in spionagethrillers, denk aan Patriot Games (1992) en Clear And Present Danger (1994), de twee films waarin hij Jack Ryan vertolkte.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

Dit is een van de mindere deepfakes.

Filmhead

Avatar

Ik hoop ooit nog een goeie Indiana jones te zien met deze techniek.

Hoorde dat DeepFake alleen nog op klein formaat gerenderd kan worden. Vandaar dat Bv Lucasfilm het probeert met andere middelen steeds. En wij YouTubes krijgen met toffere deepfakes op klein formaat.

Carmine

Avatar

Ik word hier niet warm van. Lijkt niet

NieuwsFilm

meest populair