Kevin Feige: "Er komt voorlopig geen nieuwe acteur als Wolverine"

Kevin Feige: "Er komt voorlopig geen nieuwe acteur als Wolverine"

De erfenis van Hugh Jackman is nog te vers...

We weten dat de X-Men op den duur naar het Marvel Cinematic Universe komen. We weten ook dat Hugh Jackman afscheid heeft genomen van zijn rol als mutant Logan/Wolverine (hoewel Ryan Reynolds met velen nog een klein sprankje hoop koestert).

Al vanaf het moment dat de camera's van Logan (2017) stopten met filmen, is er een non-stop vloedgolf van geruchten over het hercasten van het personage waarbij de naam van Taron Egerton regelmatig valt.

Kevin Feige himself heeft nu echter, bij de première van WandaVision, tegenover COLLIDER heel kort en duidelijk gemaakt wat het antwoord is op de vraag wie Jackman op termijn gaat vervangen: "Niemand".

Scarlet Witch
Dit lijkt een respectvol gebaar te zijn naar de acteur wiens vertolkingen ongeveer bijna net zo overwoestbaar zijn geworden als de mutant zelf. Voorlopig lijken we die herinneringen vooral te moeten koesteren.

Over de introductie van de X-Men doen verschillende geruchten de ronde. De meest logische verklaring lijkt Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) die in de strips de dochter is van aartsvijand Magneto en verder gaat opduiken in Doctor Strange 2 welke veel te maken zal hebben met het Multiverse.

NieuwsFilm

meest populair