Algemeen

Kevin Feige: "Er komt voorlopig geen nieuwe acteur als Wolverine"

De erfenis van Hugh Jackman is nog te vers...

door Arjen Rooseboom om 09:52 in Algemeen
We weten dat de X-Men op den duur naar het Marvel Cinematic Universe komen. We weten ook dat Hugh Jackman afscheid heeft genomen van zijn rol als mutant Logan/Wolverine (hoewel Ryan Reynolds met velen nog een klein sprankje hoop koestert).

Al vanaf het moment dat de camera's van Logan (2017) stopten met filmen, is er een non-stop vloedgolf van geruchten over het hercasten van het personage waarbij de naam van Taron Egerton regelmatig valt.

Kevin Feige himself heeft nu echter, bij de première van WandaVision, tegenover COLLIDER heel kort en duidelijk gemaakt wat het antwoord is op de vraag wie Jackman op termijn gaat vervangen: "Niemand".

Scarlet Witch
Dit lijkt een respectvol gebaar te zijn naar de acteur wiens vertolkingen ongeveer bijna net zo overwoestbaar zijn geworden als de mutant zelf. Voorlopig lijken we die herinneringen vooral te moeten koesteren.

Over de introductie van de X-Men doen verschillende geruchten de ronde. De meest logische verklaring lijkt Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) die in de strips de dochter is van aartsvijand Magneto en verder gaat opduiken in Doctor Strange 2 welke veel te maken zal hebben met het Multiverse.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ibrahim

Avatar

"Niemand" kan ook betekenen dat Hugh Jackman voor een reprise is gevraagd.

Hoverlicious

Avatar

Ik heb zo'n vermoeden dat hij net als de vele andere uit andere rollen die voort komen uit marvel films buiten het mcu even om de hoek komt kijken voor Doc strange 2 en spiderman 3 en daarna weer weg is. En dat ze ondertussen heel langzaam, net zoals met thanos, de x men op gaan bouwen. Eerst met easter eggs en dan steeds meer. Dat zou betekenen dat je pas over een film of 10 de nieuwe x-men gaat zien en het voor nu moet doen met een "cameo" van hugh jackman.

Artificialis

Avatar

Uitstekend, het is tijd om het karakter een tijdje los te laten. De 52 jarige Hugh Jackman is nog steeds meer dan jong genoeg voor de rol. Door hem niet te hercasten kan die deur open blijven staan.

Bucky67

Avatar

en Laura kinney ze kan een solofilm krijgen met dafne keen in de hoofdrol dafne keen zei zelf dat ze graag zou terug keren als x23

NieuwsFilm

meest populair