Algemeen

Nieuwe promo toont iets beter beeld van Paul Dano's Riddler uit 'The Batman'

Via een speciaal label op Mountain Dew frisfrank...

door Arjen Rooseboom om 12:33 in Algemeen
Nadat de eerste beelden opdoken van Matt Reeves' The Batman, konden we een kleine glimp opvangen van één van de belangrijkste hoofdschurken, The Riddler (Paul Dano). Nu lijkt er weer iets meer duidelijk te worden over de mysterieuze maniak met de raadsels.

The Dark Knight van Robert Pattinson zal ooit te zien zijn op flessen van het frisdranklabel Mountain Dew en enkele verse TWITTER afbeeldingen bieden de kans om nieuwe details over The Riddler te ontdekken.

Zijn jasje is versierd met het bekende vraagteken, terwijl hij een felgroene bril draagt ​​over een eigen kap. Er is natuurlijk altijd een kans dat dit nep is, maar gebruiker Best Products lijkt vrij zeker van diens zaak te zijn.

Rivaliteit on screen
Zou The Riddler zichzelf kunnen zien als een verwrongen versie van Batman? Het lijkt erop dat hij in ieder geval op een 'killing spree' zal gaan die helemaal bij de donkere sfeer/stijl van de Caped Crusader past.

Bekijk de plaatjes hieronder en oordeel zelf. Vanaf 2022 in de bioscoop!


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

And...Action

Avatar

Mountain Dew is een frisdrank met een lemon-limesmaak die gemaakt en gedistribueerd wordt door PepsiCo. Mountain Dew heeft zich in het verleden de kritieken aangetrokken van gezondheidsexperts, die menen dat de frisdrank te veel cafeïne bevat en gebromeerde plantaardige olie. Consumptie van die olie kan leiden tot hartproblemen, gedragsproblemen en verminderde vruchtbaarheid. Daarnaast zijn er meldingen dat bij hoge consumptie zenuwaandoeningen, geheugenverlies en ontstekingen kunnen optreden. De chemisch bewerkte verbinding doet ook dienst als vlamvertrager. Zit inmiddels niet meer in het drankje sinds 2019. Maar het gaat denk ik om de afbeelding van 'the riddler' op de verpakking ervan.

NieuwsFilm

meest populair