Algemeen

'Godzilla vs. Kong' komt een stuk eerder dan verwacht in de bioscoop

Maar gaan we de film ook in Nederland eerder kunnen zien?

door Zilko Tarici om 17:42 in Algemeen
Nu MGM en Universals Bond-film No Time to Die meer dan waarschijnlijk afziet van een release in het weekend van 2 april (in Amerika), ziet Warner Bros. kansen om het gat voor filmkijkers op te vullen.

Warner Bros. Pictures en Legendary Entertainment sloten onlangs een deal om Godzilla vs. Kong op dezelfde datum in de Amerikaanse bioscopen en HBO Max uit te brengen, en nu is bekend geworden dat Warner de film twee volle maanden eerder uitbrengt in de Verenigde Staten. Namelijk op 26 maart!

In dat weekend is er nul competitie van andere films, dus de twee monsters krijgen meer dan genoeg publiek. Of dit ook betekent dat we de film eerder in Nederland te zien krijgen, hangt natuurlijk allemaal af van de coronamaatregelen die tegen die tijd gelden. HBO Max hebben we daarnaast helaas nog niet.

Monsters en acteertalent
Lizzy en Kong worden in de film omringd door menselijk acteertalent. De cast bestaat uit namen als Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgard, Julian Dennison, Rebecca Hall en Brian Tyree Henry.

Godzilla vs. Kong is het vierde deel in Warners 'Monsterverse', na Godzilla, Kong: Skull Island en Godzilla: King of the Monsters.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kidcassidy

Avatar

Hoop niet dat deze zo slecht als als het laatste deel. Die was gigantisch slecht en saai. Één en al CGI troep.

Coola

Avatar

Nice.
Godzilla King of the Monsters was voor mij de beste film van de films die ik 2019 heb gezien ( en dat was inclusief the joker) sinds bioscoop release 15 keer gekeken , waarvan 5 keer in de bioscoop.

Dus ik hoop dat qua kwaliteit Godzilla vs Kong in lijn zit met Godzilla: KotM

David Mills

Avatar

Het is inmiddels bekend dat Coola een van de weinige is die Godzilla King of Monster goed vindt haha. Het is natuurlijk je goed recht maar ik begrijp jouw enthousiasme over deze film niet. Niks mis mee en dat maakt films zo mooi, ieder zijn eigen smaak Smiley face

Decepticon

Avatar

Ik snap niet waarom Warner met deze strategie doorgaat. Wonder Woman 84 heeft toch al bewezen dat gelijktijdige release op HBO Max ook geen geld opbrengt (in deze tijd). Het compenseert de bios box office in ieder geval niet.
Lijkt me beter te wachten dat alle bioscopen weer open gaan.

And...Action

Avatar

Net als Coola vindt ik Godzilla King of Monsters ook leuk om te zien. Top dat ze nu een overkoepelend verhaal hebben in die monsterfilms. Was vroeger niet zo. Vond het als kind ook geweldig. Dat is altijd blijven hangen. De cgi hoeft niet eens zo goed te zijn. Fantasie vult het gebrek wel aan en maakt het realistischer. Heeft meer nostalgische waarde voor mij. Wat ze nu maken is dan goed genoeg. Voel ik me weer ff een stuk jonger. Ik weet niet precies wat het is. Anderen hebben dat met zombies en vampieren enzo. Dat vindt ik dan weer niks.

RobzZ01

Avatar

Zolang HBO Max enkel nog in de USA vekrijgbaar is en in Europa alle bioscopen dicht zijn blijf ik het maar een rare zet vinden van Warner.

Wonder Woman heeft inderdaad al aangetoond dat er alleen maar gepindakaast wordt op deze manier en in thuisland USA is de opbrengst ook al flauwtjes.

Plus: is dit een film die je thuis wilt bekijken? Zo’n spektakel film schreeuwt toch om een bios bezoek?

Row

Avatar

https://www.youtube.com/watch?v=b21JcfoKlkQ

NieuwsFilm

meest populair