'Godzilla vs. Kong' komt een stuk eerder dan verwacht in de bioscoop

Maar gaan we de film ook in Nederland eerder kunnen zien?

Nu MGM en Universals Bond-film No Time to Die meer dan waarschijnlijk afziet van een release in het weekend van 2 april (in Amerika), ziet Warner Bros. kansen om het gat voor filmkijkers op te vullen.

Warner Bros. Pictures en Legendary Entertainment sloten onlangs een deal om Godzilla vs. Kong op dezelfde datum in de Amerikaanse bioscopen en HBO Max uit te brengen, en nu is bekend geworden dat Warner de film twee volle maanden eerder uitbrengt in de Verenigde Staten. Namelijk op 26 maart!

In dat weekend is er nul competitie van andere films, dus de twee monsters krijgen meer dan genoeg publiek. Of dit ook betekent dat we de film eerder in Nederland te zien krijgen, hangt natuurlijk allemaal af van de coronamaatregelen die tegen die tijd gelden. HBO Max hebben we daarnaast helaas nog niet.

Monsters en acteertalent
Lizzy en Kong worden in de film omringd door menselijk acteertalent. De cast bestaat uit namen als Millie Bobby Brown, Alexander Skarsgard, Julian Dennison, Rebecca Hall en Brian Tyree Henry.

Godzilla vs. Kong is het vierde deel in Warners 'Monsterverse', na Godzilla, Kong: Skull Island en Godzilla: King of the Monsters.

NieuwsFilm

meest populair