TikTokker ontdekt luguber detail over dood Mufasa in 'The Lion King'

TikTokker ontdekt luguber detail over dood Mufasa in 'The Lion King'

Bij gebrek aan echt filmnieuws gewoon wat vermakelijke theorietjes...

Als je goed kijkt op latere leeftijd, gaat het opvallen dat Disney altijd wel een onderliggend volwassen thema in hun films verwerkt. TikTokker Christian Jones heeft nu een vrij bizarre ontdekking gedaan in de beroemde animatieversie van The Lion King uit 1994.

Het personage Scar (met de stem van Jeremy Irons) probeert zijn kleine neefje Simba te doden en gooit zonder blikken of blozen zijn broer Mufasa van een ravijn. Dat is al vrij heftig voor kleine kinderen, maar het wordt nog tragischer, want was jou onderstaand detail ook opgevallen?

Namelijk, waar is Mufasa's lichaam gebleven nadat hij overlopen wordt door een kudde gnoes? Na wat research van Jones blijkt dat geen enkel dier leeuwen opeet, behalve... leeuwen zelf. In een latere scène zien we hoe Scar in zijn grot ligt met om hem heen diverse botten. Vervolgens gebruikt hij een skelettenschedel om mee te buikspreken. En die schedel lijkt (volgens Google Afbeeldingen) verdacht veel op die van een leeuw.

Dit zou dus betekenen dat Scar zijn bloedeigen broer niet alleen vermoord heeft, maar vervolgens ook opgegeten!? Kijk hier en oordeel zelf maar:

@classyking0

Me and @notalexislol just figured this out #fyp #foryou #lionking #simba #mufasa

♬ Browser History OST - Jai P.

2019
In de indrukwekkende, maar enigzins overbodige live-action(?) remake van Jon Favreau was dit detail bewust of onbewust niet te zien, misschien omdat men het toch net iets té achtte voor het nieuwe jeugdige publiek.

NieuwsFilm

meest populair