Algemeen

Matt Damon bevestigt grote rol in 'Thor: Love and Thunder'

Welk personage zou de acteur dit keer vertolken?

door Jeffrey Kouters om 15:36 in Algemeen
Matt Damon heeft bevestigd dat hij een rol te pakken heeft in Thor: Love and Thunder. De acteur kwam vorige week in Australië aan voor de opnames van die Marvel-film en blijkt daar ook langer dan gedacht te vertoeven.

Matt Damon (Ford v Ferrari) is inderdaad in Australië voor de opnames van de vierde Thor-film. Dat nieuws brachten we gisteren al als gerucht, maar kunnen we nu ook bevestigen.

De Australische premier Scott Morrison bevestigde het nieuws namelijk in de lokale media. "Ook ben ik blij dat de komst van zo'n grote filmproductie zoveel werkgelegenheid met zich meebrengt voor onze bevolking", zei hij verder.

Damon meldt zelf dat hij "de komende maanden" in Australië is. Het lijkt er dan ook op dat hij een grote rol te pakken heeft. In Thor: Ragnarok (2017) was hij ook al te zien, maar toen had hij slechts een cameo als Loki-imitator. Het is nog niet bekend welke rol hij zal spelen in Love and Thunder.

Thor: Love and Thunder moet in mei 2022 de bioscopen binnenstormen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RoberPaulsen

Avatar

Klinkt logisch, maar nog geen hard bewijs dat hij ook echt een grote rol heeft binnen Thor. Kan net zo goed weer een cameo zijn en dat hij verder vakantie gaat vieren daar.

Dr.Gonzo

Avatar

Een referentie naar Damons' rol in Dogma zou passender zijn dan Ford v Ferrari. Hij speelde daar immers ook (een versie van) Loki

NieuwsFilm

meest populair