Celebrity

Ben Affleck gedumpt en mag weer een nieuwe liefje gaan zoeken

Ana de Armas zet een punt achter de relatie.

door FilmTotaal om 15:37 in Celebrity
De laatste paar maanden verschenen er vaker berichten van Ben Affleck en Ana de Armas. De twee beroemdheden vormden sinds maart 2020 een koppel. Ondanks het feit dat het heel goed leek te gaan, hebben ze nu een punt achter hun relatie gezet.

Een bron, die de twee acteurs goed te kent en liever niet bij naam genoemd wil worden, zegt er het volgende over: "Ben en Ana zijn niet meer bij elkaar. Zij was degene die het eindigde. Het was een lastige situatie, aangezien Ana niet in Los Angeles wilde blijven maar Ben heeft geen andere keuze, aangezien zijn drie kinderen daar wonen''.

Respect
Wel zegt de bron dat ze nog vrienden zijn: ''Ze bevinden zich op verschillende fases in hun leven, maar ze hebben nog veel liefde en respect voor elkaar. Ben wil aan zichzelf blijven werken. Hij is druk aan het werk en hij is tegelijkertijd een vader. Ben en Anna zijn allebei tevreden met hoe het momenteel gaat''. Meerdere bronnen rond het koppel bevestigen eveneens dit verhaal.

De 48-jarige Affleck heeft maar liefst getekend voor vijf nieuwe films waarin hij een belangrijke rol zal spelen. Het is eveneens bekend dat hij drie films zal gaan regisseren, waaronder Keeper of the Lost Cities voor Disney.

De 32-jarige Knives Out-actrice zal over een paar maanden te zien zijn in No Time to Die. Daarna moet zij weer aan de slag, aangezien zij ook voor nog drie andere projecten heeft getekend.

NieuwsFilm

meest populair