Celebrity

Denzel Washington sprakeloos door woorden van zoon en 'Tenet'-ster John David Washington

Denzel werd er emotioneel van.

door FilmTotaal om 13:17 in Celebrity
Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto zullen alle drie te zien zijn in de film The Little Things, iets waar flink naar wordt uitgekeken. Alle drie de acteurs hebben al eens eens Oscar gewonnen dus het is niet zo heel gek dat studio Warner Bros. de film flink wil promoten. Tijdens een recent interview moest Denzel wel een traantje wegpikken.

Dit kwam door de lovende woorden van zijn zoon, John David Washington, o.a. bekend van BlackKklansman en Tenet. De 66-jarige Denzel Wahsington werd nog niet zo heel lang geleden door de New York Times uitgeroepen tot de beste acteur van de 21ste eeuw, waar zijn zoon zich over uitliet.

Sprakeloos
De 36-jarige John-David zal binnenkort te zien zijn in Malcolm & Marie, dus ook hij is in de nodige interviews te zien. Tijdens een gesprek liet hij zich uit over zijn vader: ''Het wordt tijd! Ik denk dat mijn vader een van de beste acteurs aller tijden is. Het was een heel trots moment voor ons hele gezin''.

Washington schrok toen hij de woorden van zijn zoon hoorde en had zelfs even een adempauze nodig. ''Wauw, ik ben sprakeloos. Ik ben vergeten wat de vraag was, maar ik ben sprakeloos. Ik wist niet dat hij dat had gezegd''.

De trotse vader greep ook snel de kans om zijn dochter Olivia te vermelden, die ook meewerkt aan Malcolm & Maire: ''Pas op voor zijn zus. Zijn zus is een geweldige actrice, het is Olivia Washington''.

Het volledige interview is hieronder te zien.NieuwsFilm

meest populair