Hoofdrolspeelster Maika Monroe rekent nog steeds op 'It Follows 2'

Hoofdrolspeelster Maika Monroe rekent nog steeds op 'It Follows 2'

Op voorwaarde dat ze wel weer met dezelfde regisseur kan samenwerken...

Vorig jaar al sprak actrice Maika Monroe haar wens uit om terug te keren naar de griezelwereld van de low-budget hit It Follows uit 2014. En dat verlangen is 8 maanden later alleen maar sterker geworden.

Tegenover COMICBOOKMOVIE maakte Monroe bekend dat regisseur David Robert Mithell meteen één van haar favorieten was en ze graag nog eens met hem werkt aan een project en dan het liefste een It Follows 2.

Ze deelde ook een herinnering aan hoe het proces op de set haar een idee gaf van wat het eindproduct ging worden: "Ik herinner me een paar keer dat we echt lange shots maakten en het was handig om de bewegingen van de camera te zien en te begrijpen".

"Ik had nog nooit horror op deze manier gezien, dus ik wist dat dit iets heel cools ging worden. Het is behoorlijk wild en ongelooflijk hoe erg dit veel mensen heeft beïnvloed en ze vandaag van de film houden".

Appel en een ei
De titel wordt voorlopig met rust gelaten, ondanks dat zulke films voor een schijntje gemaakt worden en men er allang makkelijk een goedkope franchise uit had kunnen pompen. Maar als de oorspronkelijke regisseur én hoofdrolspeelster beide tekenen, is dat sowieso een pluspunt.

NieuwsFilm

meest populair