Warner Bros. probeert Ryan Reynolds te strikken voor Green Lantern cameo in 'The Flash'

Zou dit dan wel waar zijn na het valse alarm over 'Justice League'?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, onderstaand gerucht is afkomstig van Daniel Richtman die vaak onzin verkoopt, maar het af en toe bij het rechte eind heeft, vandaar dat we blijven melden.

Ondanks dat hij momenteel grote successen geniet als Deadpool, sluit Ryan Reynolds een terugkeer naar de wereld van DC niet uit. Zeker niet nu het 10-jarig jubileum van Green Lantern uit 2011 nadert.

Want de verfilming was dan geen hoogvlieger, de superheld zelf blijft populair. Reynolds stond eerder al in de rij voor een "bevestigde" cameo in de Snyder-cut van Justice League die uiteindelijk resulteerde in niks.

The Flash
De 44-jarige acteur laat echter geen kans onbenut om de spot te drijven met zijn optreden als Hal Jordan of om het enigzins positief af te kunnen sluiten. En die kans lijkt hij opnieuw te gaan krijgen in The Flash als één van de vele multiversele personages.

Richtman beroept zich op dezelfde bronnen die eerder naar buiten brachten dat Ben Affleck op zou duiken als Batman en Ray Fisher was verwijderd als Cyborg, dus wij bespeuren een kleine kern van waarheid.

NieuwsFilm

meest populair