Algemeen

Originele Ant-Man keert terug én gaat 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' naar Disney+?

Michael Douglas maakt zich klaar voor Quantumania.

door Bram de Groot om 16:42 in Algemeen
Het Marvel Cinematic Universe wordt groter en groter en het is niet ondenkbaar dat Disney besluit om Black Widow een hybride release te geven, op Disney+ én in de bioscopen waar het mogelijk is. Maar hebben Marvel Studios en Disney+ meer plannen met films op Disney+? Het lijkt erop.

Een van de films van Marvel Studios die snel wordt opgenomen is Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Van acteur Michael Douglas was al bekend dat hij terugkeert in de rol van Hank Pym. Via Instagram bevestigde Douglas dat hij zijn baardje weer laat staan, aangezien de opnames snel moeten aanvangen.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania naar Disney+?
Opvallend is dat Douglas bij zijn berichtje meldt dat Ant-Man 3 van Peyton Reed in 2022 verschijnt. Dit meldde actrice Michelle Pfeiffer ook bij eerdere berichten. Opvallend is dat 2022 al redelijk voor gepland staat met films, met:

- Doctor Strange in the Multiverse of Madness (maart 2022)
- Thor: Love and Thunder (mei 2022)
- Black Panther II (juli 2022)
- Captain Marvel 2 (november 2022)

De kans bestaat dat Black Panther II nog wordt opgeschoven, maar er wordt ook vanuit gegaan dat Blade in 2022 gaat verschijnen. Het jaar lijkt dus redelijk vol gepland.

Het zou dus kunnen dat Ant-Man and the Wasp: Quantumania voor Disney+ wordt gemaakt. En laat de Ant-Man reeks nou net het meest kindvriendelijk zijn.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair