Titanen van 'Godzilla vs. Kong' kunnen zich op YouTube nu al meten met Marvel Studios

Titanen van 'Godzilla vs. Kong' kunnen zich op YouTube nu al meten met Marvel Studios

De film heeft nu lekker veel likes!

Interessant nieuws over Godzilla vs. Kong. De eerste trailer werd wel heel veel geliked door fans. Zoveel, dat de toppositie van Marvel Studios in het geding dreigt te komen.

YouTube-ers liken de eerste trailer voor de film wel heel veel. Hij is nu de vierde meest gelikete filmtrailer allertijden. De film staat gelijk met MCU-film Black Widow. Voor allebei de trailers drukten een kleine anderhalf miljoen mensen op het duimpje omhoog.

Meest gelikete trailers
Door deze toppositie voor Godzilla vs. Kong zien we een kleine verandering op YouTube ontstaan. De nieuwe nummer vijf is nu de trailer van Detective Pikachu met 1,4 miljoen likes. En dit is de top drie:

3. Spider-Man: Far From Home - 1,9 miljoen likes
2. Avengers: Endgame - 3,2 miljoen likes
1. Avengers: Infinity War - 3,7 miljoen likes

De kans is vrij klein dat Godzilla vs. Kong erin slaagt om tot de top drie door te dringen. Tegelijk is niets uitgesloten natuurlijk.

In de film slaat Godzilla helemaal door en vernietigt hij steden. Het is aan Kong om hem te verslaan in een epische clash. Intussen zoekt de mensheid uit wat er precies klopt dan de holle Aarde en ontdekt men een heel nieuw mysterie.

NieuwsFilm

meest populair