'Bullet Train' vindt een nieuwe passagier in Sandra Bullock

'Bullet Train' vindt een nieuwe passagier in Sandra Bullock

America's sweetheart voegt zich bij een indrukwekkende ensemble-cast.

De indrukwekkende cast van Bullet Train blijft zich maar uitbreiden. Volgens de Amerikaanse website Deadline heeft nu ook Sandra Bullock zich aan het project verbonden.

Zij voegt zich bij hoofdrolspeler Brad Pitt, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Hiroyuki Sanada en Michael Shannon. Zelfs Lady Gaga wordt in verband gebracht met een rol.

Sneltrein
De film wordt geregisseerd door John Wick-regisseur en stuntman David Leitch, dus qua actie zal er weinig te klagen zijn. Het script komt van nieuwkomer Zak Olkewicz.

Het verhaal wordt gebaseerd op de Japanse bestseller Maria Beetle van Kotaro Isaka. Hierin volgen we 5 huurmoordenaars die zich in dezelfde sneltrein bevinden. Zij komen er al snel achter dat hun missies verbonden zijn.

Supersterren
Hoewel Sony niet officieel wilde reageren, lijkt het er op de twee supersterren voor het eerst samen te zien gaan zijn. Dat is best bijzonder, want beiden staan al sinds de jaren negentig aan de top van Hollywood.

De regisseur en hoofdrolspeler kennen elkaar des te beter. David Leitch was namelijk jarenlang de stuntdubbel van Pitt, bijvoorbeeld in Fight Club en Ocean's Eleven. Daarnaast gaf hij hem een veelbesproken cameo in Deadpool 2.

NieuwsFilm

meest populair