Tessa Thompson uit quarantaine en klaar voor 'Thor 4'-opnames

Tessa Thompson uit quarantaine en klaar voor 'Thor 4'-opnames

De camera's gaan draaien voor de Queen Of Asgard...

Tessa Thompson heeft met een afbeelding op TWITTER aangekondigd dat ze helemaal gereed is om te beginnen aan Thor: Love And Thunder. We zullen haar dus binnenkort snel in kostuum zien.

De Guardians Of The Galaxy castleden schijnen hun scènes alweer aan het afronden te zijn en nu is het de beurt aan de Asguardians.


Thompsons personage Valkyrie werd in Avengers: Endgame tot koningin uitgeroepen, maar hoewel Thor zelf (Chris Hemsworth) op een intergalactische reis is, moet ze ongetwijfeld toch weer in actie komen.

Liefdestocht naar Captain Marvel
Vanwege de titel werd Thompson gevraagd of Valkyrie liefde of donder gaat vinden in het verhaal en ze antwoordde: "Deze zijn beide aanwezig. Ze sluiten elkaar niet uit. Ze houdt van een soort donderende liefde".

Dit kan nog steeds betekenen dat het eerdere gerucht over een mogelijke lesbische relatie met Captain Marvel van Brie Larson werkelijkheid wordt. Van Larson is bekend dat ze ook getekend heeft voor de film en haar superheldin leek onlangs onthuld te worden als LHBGT-personage.

NieuwsFilm

meest populair