Woedende Bam Margera ontslagen bij 'Jackass 4', roept op tot boycot

Gina Carano voelden we aankomen, maar dit?

Arjen Rooseboom 13 februari 2021 17:33 in Algemeen
Het ontslag van Gina Carano bij The Mandalorian zat er een beetje aan te komen, maar er zit sinds kort gek genoeg nog iemand zonder werk en dat is wel iets meer een onverwachtse verrassing.

De opnames van de vierde Jackass zijn momenteel in volle gang en één van de grootste trekpleisters uit de groep waaghalzen is skateboarder Bam Margera. Toch is hij degene die gisteren de laan uit werd gestuurd.

Margera onthulde op zijn social media dat hij de zak heeft gekregen van de producenten en spoorde zijn fans gelijk aan om de film te boycotten door te zeggen: "Als iemand van jullie om mij geeft, ga dan niet naar hun film"! De videopost werd snel na het plaatsen weer verwijderd.

Vreemde situatie
Medespeler Steve-O gaf twee maanden geleden een update toen hij en Johnny Knoxville in het ziekenhuis lagen, maar zei niks over Margera.

De redenen voor zijn gedwongen vertrek zijn niet duidelijk gemaakt, maar mensen die de video gezien hebben, verklaren dat hij erg overstuur en boos was. We zullen begin september zien welke impact zijn afwezigheid (Ryan Dunn is er tenslotte ook al niet meer bij) op het geheel heeft.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Het zijn wel speciale gevallen, de mannen van jackass Smiley face
Grenzen kennen ze niet hahaha.

Novarellum

Avatar

Reden was wel duidelijk. Tijdens de productie van de film mocht Bam onder geen omstandigheden alcohol gebruiken, gezien z'n alcoholverslaving (Zo hebben ze Steve-O geholpen tijdens jackass 3) en Bam heeft de alcohol test meerdere malen gefaald. Dus hoe spijtig ook, hij heeft zich niet aan de afspraken gehouden.

Jeroenevertp

Avatar

Het lijkt een trend te worden dat als iets je niet zint, je gaat oproepen tot een boycot.

Sharky13

Avatar

Laatst een stukje van dr.Phil gezien waar Bam Margera te gast was, die kerel is echt compleet van het padje af. Die heeft blijkbaar zoveel troep tot zich genomen dat hij alle realiteitszin kwijt is geraakt. Die maakt ruzie met iedereen, ook met zijn eigen familie.

NieuwsFilm

meest populair