Woedende Bam Margera ontslagen bij 'Jackass 4', roept op tot boycot

Gina Carano voelden we aankomen, maar dit?

Het ontslag van Gina Carano bij The Mandalorian zat er een beetje aan te komen, maar er zit sinds kort gek genoeg nog iemand zonder werk en dat is wel iets meer een onverwachtse verrassing.

De opnames van de vierde Jackass zijn momenteel in volle gang en één van de grootste trekpleisters uit de groep waaghalzen is skateboarder Bam Margera. Toch is hij degene die gisteren de laan uit werd gestuurd.

Margera onthulde op zijn social media dat hij de zak heeft gekregen van de producenten en spoorde zijn fans gelijk aan om de film te boycotten door te zeggen: "Als iemand van jullie om mij geeft, ga dan niet naar hun film"! De videopost werd snel na het plaatsen weer verwijderd.

Vreemde situatie
Medespeler Steve-O gaf twee maanden geleden een update toen hij en Johnny Knoxville in het ziekenhuis lagen, maar zei niks over Margera.

De redenen voor zijn gedwongen vertrek zijn niet duidelijk gemaakt, maar mensen die de video gezien hebben, verklaren dat hij erg overstuur en boos was. We zullen begin september zien welke impact zijn afwezigheid (Ryan Dunn is er tenslotte ook al niet meer bij) op het geheel heeft.

NieuwsFilm

meest populair