Er is een nieuwe James Bond-kandidaat opgestaan. Zie jij het zitten?

Er is een nieuwe James Bond-kandidaat opgestaan. Zie jij het zitten?

Een acteur uit Justice League wil 007 wel spelen.

Al sinds Spectre uit 2015 zijn er berichten en geruchten over welke acteur de rol van James Bond zal gaan spelen. Daniel Craig is later dit jaar namelijk nog één keer te zien als 007 in No Time to Die.

Er zijn al heel wat kandidaten de revue gepasseerd. Recent verscheen de naam Regé-Jean Page, bekend uit de Netflix-serie Bridgerton en de film Mortal Engines (2018), nog in het nieuws en nu is er een Justice League-acteur die zich opwerpt.

Harry Lennix als James Bond?
In gesprek met Comicbook.com gaf acteur Harry Lennix antwoord op de vraag in welke franchise hij graag een rol zou willen spelen. "James Bond," zei de lachende Lennix over zijn droomoptreden. "Die Britten komen hier altijd om onze rollen te spelen. We kunnen iets terugdoen."

En zo ziet hij nog wel een mooie rol voor zichzelf. "Een van de dingen die ik nu al een tijdje wil doen is Duke Ellington spelen. Ik maak soms muziek en ik heb hem altijd al willen spelen," voegde de acteur eraan toe. "Hij is een zeer fascinerende man, duidelijk een groot genie. Hij heeft veel bijgedragen aan de enige Amerikaanse muziekvorm, dus ik zou hem graag willen spelen."

Lennix is binnenkort te zien in Zack Snyder's Justice League. Daarin speelt hij het personage Calvin Swanwick / J'onn J'onzz / Martian Manhunter.



NieuwsFilm

meest populair