Ook deze vijf films kan je vanaf 23 februari streamen op Disney+

Ook deze vijf films kan je vanaf 23 februari streamen op Disney+

Met Star wordt het aanbod echt enorm!

Nog maar een paar dagen en dan begint Disney+ eindelijk met Star. 23 februari voegt men enkele honderden films toe aan het aanbod. Vandaag lichten we er weer vijf voor je uit.

» Check hier de eerste vijf.
» Check hier de tweede vijf.
» Check hier de derde vijf.

Bad Times at the El Royale (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Drew Goddard | Cast: Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm
Het verhaal van Bad Times at the El Royale speelt zich af in de jaren '60 in een vervallen hotel in de buurt van Lake Tahoe in Californië. Het hotel draagt de naam El Royale en wordt bevolkt door een reeks personages met criminele achtergronden en gewelddadige bedoelingen.

Cleopatra (1963)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph L. Mankiewicz | Cast: Elizabeth Taylor, Richard Burton, Rex Harrison, Pamela Brown
In 48 voor Christus gaat Caesar naar Egypte om onenigheid tusen Cleopatra en Ptolemy, haar broer, op te lossen. Cleopatra maakt aanspraak op de macht, maar Ptolemy ontkent dit. Caesar zorgt ervoor dat Cleopatra haar rechtmatige positie weer terug krijgt en keert met haar terug naar Rome. Hier zorgt haar affaire met Marcus Anthonius voor schandalen, politieke verwikkelingen en tragedie

A Good Day to Die Hard (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Moore | Cast: Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Mary Elizabeth Winstead
John McClane reist af naar Rusland om daar zijn zoon, Jack McClane, te helpen. Deze is betrokken geraakt bij de gevangenisuitbraak van een gevaarlijke Russische leider. Deze probeert vervolgens een staatsgreep te plegen maar wordt daarbij tegengewerkt door de McClanes.

I, Robot (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Proyas | Cast: Will Smith, Bridget Moynahan, Alan Tudyk, James Cromwell
In het Chicago van 2035 behoren robots tot het alledaagse leven. Ze staan ten dienste van de mensen en worden door hen blindelings vertrouwd, omdat ze geprogrammeerd zijn volgens de drie wetten van de robotica. Deze bepalen dat de technologische hoogstandjes de mensen geen kwaad kunnen doen. Rechercheur Del Spooner houdt er echter een andere mening op na. Hij moet de moord op de briljante wetenschapper Alfred Lanning ophelderen en hij vermoedt dat de dader een robot is. Naarmate het onderzoek van Spooner vordert, groeit bij hem het besef dat de hele mensheid in gevaar is.

The Shape of Water (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Octavia Spencer
The Shape of Water speelt zich af in 1963 en gaat over Elisa, een doofstomme conciërge die werkt in een laboratorium waar een amfibische man gevangen wordt gehouden. Wanneer Elisa verliefd wordt op het schepsel, verzint ze samen met haar buurman een plan om hem te helpen ontsnappen. De wereld buiten het lab blijkt echter een stuk gevaarlijker te zijn voor de amfibische man dan Elisa ooit had kunnen vermoeden.

NieuwsFilm

meest populair