Algemeen

Marvels 'Eternals' gaat trucje van 'Guardians of the Galaxy' overdoen

We krijgen weer een grote nieuwe hoek van het MCU te zien.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Als Marvels Eternals in de bioscoop te zien is, zal de film een heel nieuwe uitbreiding van het Marvel Cinematic Universe vormen. We horen nu via regisseur Chloe Zhao dat de film echt een heel nieuwe mythologie toevoegt.

Dat betekent dat het vermoedelijk een film wordt die dan ergens doet denken aan de wijze waarop Guardians of the Galaxy in 2014 zorgde dat de franchise ineens een heel nieuwe uithoek ging verkennen. Het MCU werd daardoor groter en dook de ruimte in.

Nieuwe mythologie
"Je gaat allereerst een heel nieuwe groep helden ontmoeten," begon Zhao. "Je gaat van hen houden, en een heel nieuwe mythologie verkennen. Het wordt een wilde rit. Ik ben er trots op, maar ook trots op de cast. En ik kijk ernaar uit dat jullie hem kunnen zien straks."

Eternals zal ons een stel helden introduceren die al millennia op Aarde wonen en hier heel veel bedreigingen uitgeschakeld hebben. Maar als de film begint, zijn ze al tijden niet meer actief geweest.

Na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame dwingt een onverwachte tragedie de Eternals uit de schaduwen te stappen. Ze moeten zich herenigen tegen de oudste vijand van de mensheid: de Deviants. De film is 5 november 2021 te zien.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Tijd voor wat beelden.

ShinobiX9X

Avatar

En Thanos was de moeite niet waard?

Arnold_FF7

Avatar

Eerst eens kijken wat het wordt, maar heb het gevoel dat de mcu nu toch af en toe wel wat slechte films gaat releasen met hoe het er aan toe gaat

NieuwsFilm

meest populair