Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruud Schuurman | Cast: Barbara Sloesen, Jan Kooijman, Sanne Langelaar, e.a.
Reclamemaakster Iris wordt direct na de geboorte van haar kind gedumpt door haar vriend Peter, die al een ander blijkt te hebben en met zijn nieuwe liefde naar Afrika wil vertrekken. Iris staat er vanaf nu dus helemaal alleen voor en dat is niet makkelijk. Ze lijkt even compleet verloren, maar gelukkig weten haar twee beste vriendinnen haar leven weer op de rails te krijgen.

#2 News of the World (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Greengrass | Cast: Tom Hanks, Helena Zengel, Tom Astor, e.a.
Voormalig legerkapitein Jefferson Kyle Kidd trekt vijf jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog door Texas als nieuwslezer. Onderweg ontmoet hij Johanna, een weesmeisje dat is meegenomen en grootgebracht door Kiowakrijgers. Kidd besluit Johanna, tegen haar wil in, terug te brengen naar haar familie. Daarvoor moeten de twee echter wel een lange, gevaarlijke reis maken.

#3 John Wick: Chapter 2 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chad Stahelski | Cast: Keanu Reeves, John Leguizamo, Ian McShane, e.a.
Voormalig huurmoordenaar John Wick keerde al eens terug van zijn pensioen en wil het nu toch echt rustiger aan gaan doen. Helaas dwingt een oud pact hem om naar Rome af te reizen, waar hij een moordaanslag moet plegen op een kopstuk van de maffia. Natuurlijk loopt die missie weer helemaal uit de hand en komt Wick oog in oog te staan met legio dodelijke figuren uit de onderwereld.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair