Kijktip: 3 absolute topfilms om vanavond te streamen

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

Love, Simon (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Greg Berlanti | Cast: Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, e.a. | Te zien op: Disney+
De zestienjarige Simon wil in zijn laatste jaar op de middelbare school uit de kast komen. Hij twijfelt niet over zijn geaardheid, maar wel over het moment waarop hij het aan zijn familie en vrienden wil vertellen. Online bouwt Simon een relatie op met de anonieme 'Blue', die op dezelfde school blijkt te zitten. De grote vraag is natuurlijk wie Blue precies is.

Carol (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Haynes | Cast: Cate Blanchett, Rooney Mara, Kyle Chandler, e.a. | Te zien op: Videoland
New York, begin jaren vijftig. Therese, een jonge fotografe, krijgt tot haar eigen verbazing gevoelens voor de oudere, rijke Carol. De twee krijgen een verboden relatie, waarmee Carol, die nog altijd in een liefdeloos huwelijk verkeert met haar man, onder meer de voogdij over haar dochter op het spel zet in het geval van een scheiding. Hun wederzijdse gevoelens laten zich alleen niet beteugelen.

Get Out (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jordan Peele | Cast: Daniel Kaluuya, Allison Williams, Catherine Keener, e.a. | Te zien op: Netflix
Chris, een zwarte twintiger, wordt door zijn witte vriendin Rose meegenomen naar het landhuis van haar ouders Missy en Dean om daar een weekendje door te brengen. Door een reeks vreemde gebeurtenissen begint Chris zich steeds ongemakkelijker te voelen. Het liefst zou hij direct willen vertrekken, maar juist wanneer hij dat probeert, komt hij erachter dat niets is wat het lijkt.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair