Sony wilde Tom Holland eigenlijk helemaal niet als Spider-Man

Sony wilde Tom Holland eigenlijk helemaal niet als Spider-Man

Dit laten Joe en Anthony Russo weten.

De laatste paar dagen kwamen er al meerdere berichten langs over Tom Holland als Spider-Man. Na Spider-Man: No Way Home, loopt zijn contract namelijk af. Ondanks het feit dat de acteur maar wat graag door wil gaan, is hij al héél tevreden dat hij de superheld überhaupt mocht spelen. Dit had namelijk ook heel anders kunnen lopen...

Het regisseur-duo Joe en Anthony Russo, o.a. bekend van het Avengers-tweeluik Infinity War en Endgame, hebben nu onthuld dat Sony aanvankelijk de casting van Tom Holland als Spider-Man helemaal niet zag zitten.

Doorzetten
Zo zegt Joe: ''Marvel-baas Kevin Feige was meteen heel enthousiast, maar Sony zei dat ze tijd nodig hadden om ervoor na te denken. Het was duidelijk dat we op verzet stuitten en dus hebben we Tom steeds opnieuw auditie moeten laten doen''.

''We hielden echter voet bij stuk. We waren vastberaden om hem door de strot van Sony te rammen. Het werd bijna 'een gevecht', aangezien Sony bleef aarzelen''.

Leeftijd
Volgens Anthony was Sony voornamelijk bezorgd om Holland's leeftijd: ''Het was de eerste keer dat Spider-Man effectief door een tiener gespeeld zou worden. Dat vonden we heel belangrijk, maar Sony zag het in de eerste instantie niet echt zitten. Gelukkig gingen ze er uiteindelijk toch mee akkoord!''

NieuwsFilm

meest populair