Sony wilde Tom Holland eigenlijk helemaal niet als Spider-Man

Dit laten Joe en Anthony Russo weten.

Wouter Drummen 28 februari 2021 18:08 in Algemeen
De laatste paar dagen kwamen er al meerdere berichten langs over Tom Holland als Spider-Man. Na Spider-Man: No Way Home, loopt zijn contract namelijk af. Ondanks het feit dat de acteur maar wat graag door wil gaan, is hij al héél tevreden dat hij de superheld überhaupt mocht spelen. Dit had namelijk ook heel anders kunnen lopen...

Het regisseur-duo Joe en Anthony Russo, o.a. bekend van het Avengers-tweeluik Infinity War en Endgame, hebben nu onthuld dat Sony aanvankelijk de casting van Tom Holland als Spider-Man helemaal niet zag zitten.

Doorzetten
Zo zegt Joe: ''Marvel-baas Kevin Feige was meteen heel enthousiast, maar Sony zei dat ze tijd nodig hadden om ervoor na te denken. Het was duidelijk dat we op verzet stuitten en dus hebben we Tom steeds opnieuw auditie moeten laten doen''.

''We hielden echter voet bij stuk. We waren vastberaden om hem door de strot van Sony te rammen. Het werd bijna 'een gevecht', aangezien Sony bleef aarzelen''.

Leeftijd
Volgens Anthony was Sony voornamelijk bezorgd om Holland's leeftijd: ''Het was de eerste keer dat Spider-Man effectief door een tiener gespeeld zou worden. Dat vonden we heel belangrijk, maar Sony zag het in de eerste instantie niet echt zitten. Gelukkig gingen ze er uiteindelijk toch mee akkoord!''

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

reporterdavid91

Avatar

Tom is blij. en een aantal miljoen rijker.

Decepticon

Avatar

Sony wilde toen waarschijnlijk liever Asa Butterfield, hij was toen wat bekender dan Holland volgens mij. Van Butterfield hoor je niet zoveel als verwacht eigenlijk.

Sunspot

Avatar

Was er ook tegen, maar niet om Tom Holland, maar meer omdat het te lang doorging als tienershow.

Die kut karakters eromheen ook.

Spiderman moet meer solo en Tom Holland kan dat doen.

Laat Holland blijven, maar dan meer volwassen en niet zo kinderachtig allemaal.

Ik weet dat het het MCU is, maar dan nog.

Iedereen weet dat Spiderman het beste solo werkt, af en toe samenwerken, maar niet die bullshit met tripjes met tienerscholieren alsjeblieft, dat is al genoeg gedaan!

Stefan52a

Avatar

Wel grappig hoe Sony hem hiervoor niet wou hebben maar wel als Nathan Drake, vind hem dan beter voor Spider-Man en Nathan Fillion als Nate.

NieuwsFilm

meest populair