Tom Holland valt Nick Jonas aan met gigantische slang in 'Chaos Walking'-clip

Mads Mikkelsen is ook te zien!

Wouter Drummen 1 maart 2021 12:50 in Video
Er kwamen al twee clips voorbij van Doug Liman's Chaos Walking. Ook kwam een tijdje geleden de trailer uit. Nu zijn weer een paar nieuwe beelden vrijgegeven, met de onderstaande clip.

Tom Holland speelt Todd Hewitt en valt Davy Prentiss Jr. (Nick Jonas) met zijn gedachten aan. Nadat Todd gekleineerd wordt door Davy, de zoon van de slechterik Mayor David Prentiss (gespeeld door Mads Mikkelsen, die ook zijn opwachting maakt in de clip) denkt hij aan een slang. Hierdoor wordt Davy dan ook aangevallen door een 'echte slang'.

Bekijk de clip hieronder.Wat te verwachten
Gebaseerd op de roman The Knife Of Never Letting Go, speelt het verhaal zich af in een kolonie genaamd de Nieuwe Wereld zonder vrouwen en waar The Noise ervoor zorgt dat mannen al hun gedachten kunnen horen. Todd Hewitt ontdekt een stukje stilte waarvan de bron een vrouw (Daisy Ridley) blijkt te zijn. Terwijl ze opgejaagd worden, ontdekken ze de geheime geschiedenis van hun wereld.

Ondanks het feit dat de eerste beelden goed onthaald zijn, kende Chaos Walking een ware productiehel. Oorspronkelijk opgenomen in 2017, moesten er eind 2018, begin 2019 de nodige reshoots plaatsvinden.

Hiermee kon men pas halverwege 2019 beginnen, vanwege overlappende schema's met Star Wars en Spider-Man. De reshoots waren peperduur, namelijk $15 miljoen dollar. De film kreeg dan ook telkens weer een nieuwe releasedatum, maar normaal gesproken komt hij deze maand dan eindelijk uit.

NieuwsFilm