Algemeen

Speelduur 'Godzilla vs. Kong': hoelang wordt de zit?

Godzilla vs. Kong is de vierde film in de MonsterVerse reeks.

door Bram de Groot om 12:49 in Algemeen
Na Godzilla uit 2014, Kong: Skull Island uit 2017 en Godzilla: King of the Monsters uit 2019 is het later deze maand tijd voor de vierde film in het MonsterVerse van Legendary Entertainment en Warner Bros. Pictures.

En dat is uiteraard Godzilla vs. Kong waarin de twee filmmonsters het tegen elkaar opnemen in een enorm gevecht. Er zou in de film zelfs een scène zitten met een gevecht dat maar liefst 18 minuten duurt. Veel actie dus!

Speelduur Godzilla vs. Kong bekend
Volgens meerdere bronnen is nu de speelduur onthuld. De Franse website AlloCiné was er als eerste bij om te melden dat de film van regisseur Adam Wingard (The Guest, You're Next) een kleine twee uur gaat duren.

De totale speelduur van de film zou 1 uur en 53 minuten bedragen. En als dit klopt dat is het de kortst durende deel in het MonsterVerse, samen met King of the Monsters die ook 113 minuten duurt.

Godzilla duurde 123 en dat is net even langer dan de 118 minuten van Skull Island. Hieronder nog een nieuwe Chinese trailer met heel wat nieuwe beelden, en een Chinese poster. Heb jij al zin in de monsterclash?

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gigan72

Avatar

Er zijn ook bronnen die melden dat hij 2 uur en 53 min duurt.
Beetje vaag dus.
En of ik er zin in heb ja natuurlijk Smiley face

Goku32

Avatar

Kan iedergeval niet wachten dus laat de bioscopen open gaan voor deze spektakel

NieuwsFilm

meest populair