Algemeen

'Thor: Love And Thunder' lijkt een overleden Marvel personage terug te brengen

Maar hoe dan?

door Arjen Rooseboom om 22:30 in Algemeen
Er is geen twijfel mogelijk dat Thor: Love And Thunder een bomvolle film wordt met meer helden dan enkel de dondergod uit de titel. En er zijn sterke aanwijzingen dat daar nog iemand bij gaat komen die we lang niet gezien hebben. Attentie: spoilers in aantocht!

Één van de weinige personages die stierf vòòr de Blip van Thanos, in zijn dappere poging om de Hulk te redden door hem naar de aarde te sturen, was namelijk Heimdall (Idris Elba).

COMICBOOKMOVIE bracht onlangs een rapport uit waarin stond dat Elba voor enkele opnames op de set in Australië is gespot, samen met Matt Damon en hoofdrolspeler Chris Hemsworth.

Release in 2022
Dit zou een enorme verrassing zijn gezien het feit dat Heimdall al vroeg werd vermoord door Thanos in Infinity War en dus niet kon worden teruggebracht nadat de Blip ongedaan was gemaakt.

Natuurlijk kan Elba ook gewoon "even" voor de gezelligheid langs zijn gekomen, maar om daar nou 20 uur voor in een vliegtuig te gaan zitten?

Dus mocht het waar zijn, zijn we benieuwd hoe Taika Waititi dit gaat uitleggen. Wellicht is het slechts een flashback, maar in het Marvel Cinematic Universe kan alles, dus fans hopen op een definitieve terugkeer.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmhero

Avatar

Hij was ook namedropped in de Loki trailer. Ben benieuwd hoe dit zit.

Predator_84

Avatar

Komt Ironman ook ooit nog terug??

Master Of Films

Avatar

Kan niet wachten op echte gelekte setfoto's waarin Brie Larson te zien is.

TheOtherOne343

Avatar

Definitieve terugkeer.
Niet definitie terugkeer

Gigan72

Avatar

FT schrijft
Natuurlijk kan Elba ook gewoon "even" voor de gezelligheid langs zijn gekomen, maar om daar nou 20 uur voor in een vliegtuig te gaan zitten?


Elba is of was met opnamens bezig voor
Three Thousand Years of Longing van George Miller er vinden opnamens plaats oa in Australië.
Dus het kan dus gewoon een set bezoek zijn.

WouterC

Avatar

Probeer ik zoveel mogelijk spoilers te missen. Komen jullie weer met een kop van dat er weer een character in leven gaat komen in een Marvel film. Moet echt alles gedeeld worden?

Terranova

Avatar

Nee, hij is voor opnames voor een andere film in Australie, hij kwam gewoon buurten...

Lurking metafan

Avatar

Ik blijf het jammer vinden dat de Warriors Three maar minimaal aanwezig waren in de Thor films, en het eigenlijk niet veel beter deden dan Star Trek redshirts.

NieuwsFilm

meest populair