Hoe goed (of slecht) is 'Chaos Walking' met Tom Holland en Daisy Ridley?

Hoe goed (of slecht) is 'Chaos Walking' met Tom Holland en Daisy Ridley?

Binnenkort moet de film van Doug Liman in de bioscoop te zien zijn.

Recent verschenen de recensies voor de film Cherry met Spider-Man acteur Tom Holland online en nu zijn er alweer de recensies voor weer een nieuwe film met de nog jonge Hollywood-ster.

De film Chaos Walking van regisseur Doug Liman (American Made, Edge of Tomorrow) gaat namelijk aankomende vrijdag in de States in première. De eerste recensies zijn helaas niet echt denderend te noemen.

Zwakke score op Rotten Tomatoes
De scifi-avonturenfilm staat op het moment van schrijven op slechts [b]21 procent op de Tomatometer, na 29 recensies. De gemiddelde beoordeling komt niet verder dan een 4.40/10.

"Wat betreft releases tijdens de pandemie heeft Chaos Walking van regisseur Doug Liman absoluut een interessanter uitgangspunt dan Locked Down. Maar dat betekent niet dat je nu meteen naar de bioscoop moet rennen," aldus de nog enigszins positieve Christian Holub van Entertainment Weekly.

"Tot zinken gebracht door de bijna niet te bekijken en niet te beluisteren uitvoering van het uitgangspunt," schreef de zeer kritische Richard Roeper voor de Chicago Sun-Times.

En Alonso Duralde van TheWrap: "Er is geen tekort aan fantasierijke sciencefictiondetails of aan getalenteerde acteurs, maar de film komt neer op personages die we nauwelijks leren kennen, die elkaar schreeuwend achtervolgen."



NieuwsFilm

meest populair