'Jumanji 4' officieel in productie, maar zonder Jack Black?

'Jumanji 4' officieel in productie, maar zonder Jack Black?

Een hoopvolle aankondiging van producer Hiram Garcia...

Je kon erop wachten, maar de vierde inzending in de succesvolle Jumanji-franchise is bevestigd door producer Hiram Garcia die zegt dat "er grote plannen gaande zijn, hoewel nog in de beginfase".

Het wordt de vierde film in de officiële franchise (5e als je de spin-off Zathura: A Space Adventure uit 2005 meetelt), tot nu toe goed voor een gezamenlijke totaalopbrengst van $2 miljard dollar.

De reeks begon in 1995 met het avontuur geleid door Robin Williams en de huidige vervolgtrilogie startte in 2017 met Welcome To The Jungle, gevolgd door The Next Level in 2019.

In een post-credit-scene van dat laatste deel was te zien hoe wezens uit het spel naar onze wereld wisten te ontsnappen. Deze aanpak stond eerder centraal in het origineel, dus we zijn benieuwd hoe de nieuwste toevoeging dit op een (grotere) verfrissende manier gaat herhalen.

Wie doen er mee?
Verwacht wordt dat zowel regisseur Jake Kasdan als de voltallige hoofdcast weer terugkeert. Deze bestaat uit oudgedienden Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas.

Het enige vraagteken is de 51-jarige Jack Black die iets meer dan een jaar geleden vertelde te willen stoppen met acteren om het rustiger aan te kunnen doen. Helemaal afscheid genomen van het beroep heeft hij nog niet, maar zijn aanwezigheid blijft voorlopig gissen.

NieuwsFilm

meest populair