Brie Larson hoopt in 'Captain Marvel 2' opnieuw een symbool te kunnen zijn

Brie Larson hoopt in 'Captain Marvel 2' opnieuw een symbool te kunnen zijn

Actrice is enorm gegroeid als persoon.

In 2018 zagen we Brie Larson voor de eerste keer als Carol Danvers in het nafilmpje van Avengers: Infinity War. Niet veel later kwam ze in actie in haar eerste solofilm en in Avengers: Endgame nam ze het kort op tegen Thanos.

Ondertussen weten we dat het vervolg op Captain Marvel volgend jaar in de bioscoop moet verschijnen. De camera's moeten daarom waarschijnlijk snel gaan draaien. Ondanks dat Larson niets over de plannen voor die film mag zeggen, laat ze wel weten dat ze graag opnieuw een symbool voor iedereen wil zijn.

Symbool van hoop
"Ik ben enorm veranderd en ik ben enorm gegroeid. Dus ik kijk erg uit naar wat ik kan toevoegen aan Carol en het vervolg op Captain Marvel met wie ik nu ben," zei Larson tijdens een YouTube Q&A.

"Het is mooi om te zien hoe jullie allemaal Carol hebben omarmd, haar hebben geaccepteerd en haar hebben gebruikt als een symbool voor wat dan ook," aldus Larson. "Als er moeilijkheden in je leven zijn en je momenten van kracht nodig hebt, dan kun je die uit het personage halen, of dit nu op basis van de comics of de film is."

Captain Marvel 2 van regisseur Nia DaCosta (Candyman) en met ook de personages Kamala Khan (Iman Vellani) en Maria Rambeau (Lashana Lynch) en de schurk van Zawe Ashton staat het vervolg gepland voor 11 november 2022.

NieuwsFilm

meest populair