Studiobonzen zijn geen liefhebber van de Snyder-cut en probeerden deze te boycotten

Studiobonzen zijn geen liefhebber van de Snyder-cut en probeerden deze te boycotten

Door expres het gerucht over de Superman-reboot de wereld in te slingeren...

Er zijn in het verleden al veel films verpest door studio bemoeienis, maar het komt zelden voor dat een studio zich distantieert van de oorspronkelijke regisseursvisie. Toch lijkt dit nu te gebeuren bij Zack Snyder's Justice League.

Eind deze maand verschijnt zijn cut, waar fans bijna 3,5 jaar voor gestreden hebben, eindelijk op HBO Max. De fans kunnen niet wachten, maar het klinkt alsof de hoge heren bij Warner Bros. de hype niet delen, omdat zij al nooit tevreden waren met de richting die Snyder in wilde slaan.

Want volgens Mikey Sutton van GEEKOSITY is men in de bovenste kringen totaal niet onder de indruk van Snyder's versie, welke alle "schade" herstelt die door Joss Whedon is aangericht, resulterend in een ruim 4 uur durend epos.

Superman reboot
Sutton beweert verder dat er zelfs een poging is gedaan om de re-release te saboteren door doelbewust het bericht over de Superman reboot van J.J. Abrams (zonder Henry Cavill) naar buiten te brengen, in de hoop zo de aandacht af te leiden.

Dit kan nog interessant worden als de film straks een daverend succes blijkt, want naar verluid hangt ook het lot van een eventuele Man Of Steel 2 hiervanaf.

NieuwsFilm

meest populair