Richtman Rumours: The Joker van Jared Leto wordt een good guy

Richtman Rumours: The Joker van Jared Leto wordt een good guy

Waar haalt de creatieve geruchtenmaker het telkens vandaan...

Zoals beloofd een Daniel Richtman waarschuwing in de kop van het artikel om teleurstellingen te voorkomen. Dit betekent dus dat de kans 50% is dat onderstaand bericht uit de dikke duim is gezogen. Maar momenteel is elk leuk geruchtje meegenomen, dus komt die:

Zie jij The Joker a.k.a. The Clown Prince Of Crime als een goeierik? Voorlopig is dat nog nergens het geval geweest, maar volgens Richtman zal dat niet lang meer duren als Jared Leto zijn zin krijgt.

De acteur, wiens verschijning als het personage meteen alweer verleden tijd leek na één optreden in Suicide Squad, staat dankzij een terugkeer in Zack Snyder's Justice League weer helemaal in de spots en heeft nu het verlangen om van Batmans aartsvijand een antiheld te maken.

Ghost Of Christmas Future
Fans waren vooralsnog niet echt gecharmeerd van zijn grillige performance vol tatoeages en de hoop is dat de Snyder-cut die mening om kan draaien. Wellicht dat de droomsequentie van Ben Affleck (Dark Knightmare) daar de zaadjes voor plant. Mocht dat gebeuren, wordt Leto zijn naam alvast aan meerdere toekomstige projecten gelinkt.

Natuurlijk geeft Richtman zoals gewoonlijk een minimale uitleg aan details, dus haal het zoutvaatje alvast maar weer uit de keukenkast.

NieuwsFilm

meest populair