Disney richt zich tot 'Star Wars'-acteur voor onbekende rol in 'Captain Marvel 2'

Disney richt zich tot 'Star Wars'-acteur voor onbekende rol in 'Captain Marvel 2'

Gaat John Boyega opnieuw de ruimte in?

Walt Disney Studio's lijkt het verblijf van John Boyega tussen de sterren nog wat meer te willen verlengen. Na drie Star Wars delen wordt de acteur nu gelinkt als tegenspeelster van Brie Larson in Captain Marvel 2.

De casting call meldt dat er gezocht wordt naar een Michael B. Jordan/Boyega achtig type voor een nog nader te benoemen rol, maar de beschrijving komt volgens fans heel erg overeen met Dr. Adam Brashear, oftewel Blue Marvel.

Dat Jordan uiteindelijk gecast wordt, is natuurlijk onmogelijk, vanwege zijn eerdere aandeel als Erik Killmonger in Black Panther, een personage dat hij wellicht nogmaals gaat vertolken. Boyega moet nog bevestigd worden door MARVEL.

Kleine teaser in WandaVision
In een aflevering van WandaVision werd al verwezen naar een ruimtevaartingenieur gelinkt aan Monica Rambeau (Teyonah Parris) die tevens haar opwachting zal maken in Captain Marvel 2.

Fans speculeren nu dat het hier dus gaat om ofwel Blue Marvel ofwel Reed Richards, Nova of Patriot. De band van Boyega met Walt Disney Studio's is in elk geval goed genoeg om de samenwerking voort te zetten.

NieuwsFilm

meest populair