Zack Snyder heeft titels voor 'Justice League: Part 2' en 'Part 3'

Zack Snyder heeft titels voor 'Justice League: Part 2' en 'Part 3'

Maar of die vervolgfilms er gaan komen...

In 2014 werden een groots DC Extended Universe aangekondigd met daarin twee Justice League-films geregisseerd door Zack Snyder, de man die in 2013 Man of Steel opleverde en in 2016 met het vervolg Batman v Superman: Dawn of Justice kwam.

We weten nu dat de plannen compleet anders uitpakten. Bepaalde films werden geschrapt of flink vertraagd en van Justice League verscheen uiteindelijk maar één, veelbesproken film. Deze maand kwam de Snyder Cut uit en rondom de release onthulde Snyder heel wat details over de vervolgplannen die waarschijnlijk nooit werkelijkheid worden.

Titels voor Justice League: Part 2 en Part 3 bekend
"Ik zal eens in mijn notitieboeken kijken, ik heb ze waarschijnlijk opgeschreven - ik doe dit voor alle films - waarschijnlijk op een pagina met titels die ik heb bedacht," vertelde Snyder aan MTV News. "Ze zouden hoogstwaarschijnlijk geen Justice League 2 en 3 gaan heten, dat kan ik je wel vertellen."

Tegenover MTV News ging de filmmaker ook in op de nieuwe hashtag: #RestoreTheSnyderVerse. Hij gaf aan dat hij niet weet waar de fans toe in staat zijn. "Vanuit een strategisch standpunt zou ik het vreemd vinden om terug te gaan en een film af te maken die al is uitgebracht dan om een nieuwe te maken," aldus Snyder. "Ik weet het niet."



NieuwsFilm

meest populair