Warner Bros. geeft uitsluitsel over de Ayer Cut van 'Suicide Squad'

Warner Bros. geeft uitsluitsel over de Ayer Cut van 'Suicide Squad'

Warner Bros. gaat niet in op #ReleaseTheAyerCut.

Nagenoeg gelijk na de release van Justice League in november 2017 was er de roep om de director's cut. #ReleaseTheSnyderCut leidde uiteindelijk tot Zack Snyder's Justice League. Dus waarom niet: #ReleaseTheAyerCut.

#ReleaseTheAyerCut verscheen alweer even geleden online om ervoor te zorgen dat de director's cut van Suicide Squad uit 2016 van regisseur David Ayer (Fury, Bright) ook zou gaan verschijnen.

Maar nee: géén Ayer Cut
Ayer heeft aangegeven dat er een compleet andere versie van Suicide Squad bestaat en dat deze al zo goed als af is. Warner Bros. ziet het echter niet zitten om die versie af te ronden en te laten verschijnen.

"We zullen de versie van David Ayer van Suicide Squad niet in ontwikkeling nemen," zei Ann Sarnoff, voorzitter en CEO van WarnerMedia Studios en Networks Group, tegen Variety.

Deze keuze is snel te verklaren. Komende periode wil Warner Bros. enkel aandacht voor de volgende poging om van Task Force X een succes te maken. The Suicide Squad van regisseur James Gunn moet in augustus verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair