Richtman Rumours: Dwayne Johnson wil een 'Rampage'-trilogie

Richtman Rumours: Dwayne Johnson wil een 'Rampage'-trilogie

Één film over steden en gebouwen slopende monsters is kennelijk niet genoeg...

Zoals beloofd een Daniel Richtman waarschuwing in de kop van het artikel om teleurstellingen te voorkomen. Dit betekent dus dat de kans 50% is dat onderstaand bericht uit de dikke duim is gezogen. Maar momenteel is elk leuk geruchtje meegenomen, dus komt die:

Bijna alles wat spierbundel Dwayne Johnson de laatste jaren aanraakt (misschien op het teleurstellende Baywatch na), verandert in goud.

Tevens Rampage was in 2018 een regelrechte hit met een opbrengst van $428 miljoen dollar. Het einde sloot de zaken prima af, maar ongetwijfeld zal de drang om onnodige sequels te gaan maken het weer winnen.

Als dan ook de hoofdrolspeler zelf ideeën gaat opperen, kan het snel gaan. Roddelschrijver Richtman beweert nu dat Johnson een heus drieluik met niet één, maar twee vervolgen wil schieten op het flinterdunne verhaaltje over reusachtige beesten die de boel kort en klein slaan.

Franchisefanaat
Sowieso lijkt Johnson een gigantische fan van reeksen uitmelken. Voor zowel Hobbs & Shaw als San Andreas staat een deel 2 gepland, Jumanji is voorlopig nog niet afgelopen en elke beetje filmkenner snapt dat Jungle Cruise en Black Adam natuurlijk ook niet bij één film moeten blijven.

NieuwsFilm

meest populair