Goed nieuws voor de fans van 'Saw': releasedatum 'Spiral' naar voren gehaald

Goed nieuws voor de fans van 'Saw': releasedatum 'Spiral' naar voren gehaald

Je kunt al één weekje eerder gaan gruwelen...

Tussen al het vele uitstellen, zit af en toe een kleine positieve verschuiving waarbij een releasedatum naar voren wordt gehaald. En dit is nu het geval bij Spiral, het negende deel in de Saw-reeks.

Volgens het officiële social media account zal de horrorthriller iets eerder worden uitgebracht, namelijk op 14 mei in plaats van 21 mei. De aankondiging "Je hebt lang genoeg gewacht" wordt vergezeld door een kleine promovideo met stilstaande beelden uit de film. Zie hieronder:


Spiral wordt het eerste franchisedeel in bijna 4 jaar en moet volgens regisseur Darren Lynn Bousman (ook verantwoordelijk voor 2, 3 en 4) de kracht van het origineel weer terugbrengen, namelijk een goed doordachte meeslepende verhaallijn in plaats van enkel een zo goor mogelijk bloedbad (waar vooral de laatste delen om draaiden).

Jigsaw
Ongetwijfeld zitten er in dit nieuwe verhaal, met Chris Rock en Samuel L. Jackson als voornaamste hoofdrolspelers, wel vele verwijzingen naar de eerdere moorden van Jigsaw (de oorspronkelijke schurk).

Sommige fans maken zich lichtelijk zorgen over het vervolg en vrezen dat deze, vooral door de bijdrage van Rock, meer de komische kant op zal gaan, hoewel de acteur belooft dat dit niet het geval is. We moeten ook maar afwachten in hoeverre het geheel zal aansluiten bij de rest.

NieuwsFilm

meest populair