Gerucht: Ben Affleck wil weer vaker terugkeren als Batman

Gerucht: Ben Affleck wil weer vaker terugkeren als Batman

De acteur zou de smaak weer helemaal te pakken hebben.

Zack Snyder's Justice League brengt een aantal van de personages van het SnyderVerse voor vermoedelijk een laatste keer terug. Denk aan Henry Cavills Superman en Ray Fishers Cyborg. Tegelijk is het ook een van de laatste keren dat we Ben Affleck als Batman zullen zien.

De acteur is straks weer te zien als Batman in The Flash, waarin zijn Bruce Wayne een mentorfiguur voor Barry Allen is. Nu gaat ook het gerucht dat Affleck vaker terug wil keren. Met een belangrijke voorwaarde.

Reis voortzetten
Small Screen stelt op basis van anonieme bronnen dat Affleck graag door wil als Batman. Maar op voorwaarde van een terugkeer van Zack Snyder.

Laat het geval nou net zijn dat Snyder gisteren nog vertelde dat hij de kans aan een terugkeer klein acht. Voor Warner Bros. geldt ook dat de kans klein is dat we meer te zien krijgen van Zack Snyders plannen met het DC Extended Universe. De studio gaf nog aan dat de trilogie van Snyder (ooit gepland als een vijftal films) nu verteld is.

Overigens stelt Small Screen ook dat Ben Affleck maar een kleine en niet te grote rol heeft in The Flash. Dat zou vooral te maken hebben met de alternatieve tijdlijn waarin de film zich afspeelt.

NieuwsFilm

meest populair