'Zack Snyder's Justice League' lijkt de meeste mensen echt niet te boeien

'Zack Snyder's Justice League' lijkt de meeste mensen echt niet te boeien

De speelduur lijkt voor veel mensen een te grote drempel.

De afgelopen maanden is er veel aandacht geweest voor de Snyder Cut, de vier uur durende director's cut van Justice League[/film uit 2017. De gemiddelde kijker lijkt er echter maar weinig mee te hebben, aangezien veel mensen de film niet af lijken te kijken.

[film=https://www.filmtotaal.nl/film/34718]Zack Snyder's Justice League werd in de eerste week na de release door zo'n 1,8 miljoen Amerikaanse huishoudens aangezet. Uit een nieuw onderzoek van Samba TV blijkt dat slechts 36 procent van die groep de film heeft afgekeken.

Dit houdt in dat de overige 64 procent niet de moeite heeft genomen om de film van Zack Snyder uit te zitten. Dit volgt op het bericht dat de kijkcijfers sowieso erg zouden tegenvallen. Overigens zijn dit geen officiële berichten, aangezien HBO Max geen kijkcijfers heeft prijsgegeven.

Misschien toch een succes?
Volgens Forbes zou Zack Snyder's Justice League hebben geleid tot 1,48 miljoen extra downloads van de apps van HBO Max. Met een prijskaartje van 14,99 dollar is dat een maandomzet van ongeveer 22,2 miljoen dollar. En dat is uiteraard mooi meegenomen, zeker als de nodige abonnees voor langere tijd aanblijven.

Waarom mensen de 70 miljoen kostende Snyder Cut niet afkijken kan meerdere redenen hebben. Heb jij de film ondertussen helemaal gezien? En niet stiekem in slaap gevallen?

NieuwsFilm

meest populair