Algemeen

Amazon Prime Video voegde 13 films nieuw toe deze week

Het was een week met best wat sterke titels.

door Jim Pedd om 13:12 in Algemeen
Amazon Prime Video had weer een prima weekje als het aankomt op nieuwe films. Het zijn er geen tientallen, maar de titels die zijn toegevoegd mogen er wel zijn. We duiken er meteen in!

Sonic the Hedgehog (2020)
Regie: Jeff Fowler | Cast: Jim Carrey, Ben Schwartz, James Marsden, Adam Pally
Sonic is een supe snelle antropomorfe blauwe egel. De overheid is erop gebrand om Sonic te pakken te krijgen. Sheriff Tom Wachowski, een sheriff uit het klein stadje Green Hills, besluit om af te reizen naar San Francisco om Sonic te helpen in zijn strijd tegen de kwaadaardige Dr. Ivo Robotnik.

John Wick: Chapter 2 (2017)
Regie: Chad Stahelski | Cast: Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio, Ian McShane, Ruby Rose
John Wick moet zijn pensioen uitstellen wanneer een oud-collega de macht over een schimmige Italiaanse organisatie probeert te grijpen. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan in een bloedstollende strijd vol adrenaline die de non-stop actie van het origineel naar een geheel nieuw level tilt.

The Notebook (2004)
Regie: Nick Cassavetes | Cast: Tim Ivey, Gena Rowlands, Starletta DuPois, James Garner
Allie Hamilton komt begin jaren '40 naar het plaatsje Seabrook in North Carolina om vakantie te vieren met haar familie. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun die vanaf 't eerste moment verliefd op haar is. Ondanks hun zeer verschillende achtergronden beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger lijkt de liefde voorgoed voorbij.


The Doorman (2020)
Regie: Ryuhei Kitamura | Cast: Ruby Rose, Jean Reno, Aksel Hennie, Rupert Evans
Na een veelbewogen carrière als marinier probeert Ali Gorski tot rust te komen in New York. Ze gaat aan de slag als portier voor de rijke familie Stanton. Maar dan worden ze overvallen door een groep zwaarbewapende slechteriken die op zoek zijn naar onbetaalbare kunstwerken. Ali is echter niet van plan bij de pakken neer te gaan zitten. Als een ware John McClane schakelt ze de boeven één voor één uit en probeert ze de gijzelaars van een gewisse dood te redden.

Like a Boss (2020)
Regie: Miguel Arteta | Cast: Rose Byrne, Salma Hayek, Lisa Kudrow, Tiffany Haddish
In de komedie Like a Boss lijkt het de beste vriendinnen Mia en Mel (Tiffany Haddish en Rose Byrne) voor de wind te gaan met hun eigen cosmeticabedrijf. Helaas zitten ze flink in de schulden en een aanbod van de keiharde cosmeticagigant Claire Luna (Salma Hayek) om de zaak over te kopen is dan ook te aanlokkelijk om af te slaan. De levenslange vriendschap tussen Mel en Mia komt hierna flink onder druk te staan.

Busanhaeng (2016)
Regie: Sang-ho Yeon | Cast: Yoo Gong, Yu-mi Jeong, Dong-seok Ma, Su-an Kim
Op een dag breekt er een zombieplaag uit. Een trein richting de stad Busan blijkt de enige veilige locatie te zijn...

Edge of Tomorrow (2014)
Regie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Emily Blunt, Brendan Gleeson, Bill Paxton
In 'Edge of Tomorrow' is de mens in oorlog met een buitenaards ras, genaamd de Mimics. Lt. Col. Bill Cage (Cruise) heeft nog nooit gevochten, maar op een dag verliest hij zijn rang en wordt hij op een gevaarlijke missie gestuurd. Cage wordt binnen een paar minuten gedood, maar weet een van de aliens te doden. Vreemd genoeg wordt hij weer wakker, aan het begin van dezelfde helse dag, en moet hij weer vechten. Weer delft hij het onderspit en weer wordt hij wakker. Het directe contact met het buitenaardse wezen heeft hem in een tijdlus gegooid. Maar elke keer wordt Cage sterker, slimmer en wordt hij een gedegen tegenstander van de Mimics. Zijn strijd wordt de sleutel tot het verslaan van de buitenaardse wezens en het redden van de aarde.

Bloodline (2018)
Regie: Henry Jacobson | Cast: Seann William Scott, Mariela Garriga, Dale Dickey, Kevin Carroll
Seann William Scott speelt Evan, een huisvader/psycholoog die niemand tussen hem, zijn vrouw en pasgeboren zoontje laat komen. Iedereen die dat wel probeert, krijgt een letterlijk harde levensles. Zijn gewelddadige neigingen nemen gevaarlijke proporties aan als hij andere mensen, die hun kinderen schaden, gruwelijk begint te vermoorden.

The Head Hunter (2016)
Regie: Tom Keeling | Cast: Tom Durant Pritchard, Debora Weston, Jack Hawkins, Freddie Thorp
Een oude, tribale man die in het bos verblijft raakt bevriend met een jonge zakenman van de overheid, en spreekt af om een paar dagen door te brengen in een nabijgelegen stad om de menselijkheid te zien. Hij realiseert zich niet dat dit een smoes is om hem uit de weg te krijgen, terwijl er een snelweg wordt aangelegd door zijn geliefde bos.

Tell (2014)
Regie: J.M.R. Luna | Cast: Milo Ventimiglia, Katee Sackhoff, Jason Lee, Robert Patrick
Tell verdwijnt na een simpele klus die hem een miljoen dollar zou opleveren voor drie jaar achter de tralies. Als hij weer op vrije voeten komt, blijkt zijn leven in de cel een lachertje vergeleken met de hel daarbuiten. De ex-partner, zijn inhalige ex-vrouw, zijn reclasseringsambtenaar en twee corrupte agenten staan allemaal te popelen om te weten waar Tell de buit verborgen heeft.

Robbery (2018)
Regie: Corey Stanton | Cast: Art Hindle, Jeremy Ferdman, Sera-Lys McArthur, John Tench
Wanneer zijn vader gediagnostiseerd wordt met dementie, organiseert een jonge dief verschillende overvallen om hiermee om te gaan en zijn gokschulden af te betalen.

Low and Peachy (2015)
Regie: Josh Davidson | Cast: Thomas Ely Sage, Ben Rollins, Joshua Kahn, Wayne Lyter
Een luilak met een armzalig liefdesleven en geen vooruitzichten in de carrière, komt in aanraking met agenten van de Levenspolitie, een geheim overheidsbureau dat inwoners dwingt om blijere, productievere leden van de gemeenschap te worden. Er ontstaat echter chaos bij de Levenspolitie als de prachtige hoofdagent verliefd wordt op de luilak.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Nice!

Vanavond Bloodline eens proberen

David Mills

Avatar

@Sunspot, ik zou je kostbare tijd aan iets anders besteden. Waardeloze film

Migor

Avatar

Was vorige week een artikel dat Tenet zou komen maar dit is alleen huren of kopen.

David Mills

Avatar

@ migor... 7 april komt deze op prime

HolophoniC

Avatar

@ David Mills Serieus?
Bedankt voor de tip!

Sunspot

Avatar

@David Mills

Haha, na 40 min of zo uitgezet. Sprak me gewoon niet aan, de karakters, hoe thet gespeeld werd

NieuwsFilm

meest populair