Dit doet Tom Cruise bijna altijd 'fout' tijdens zijn waanzinnige stunts

De acteur geniet er gewoon teveel van!

Elke filmfanaat weet dat Tom Cruise zowat al zijn stunts zelf doet en hiervoor gaat hij héél ver. Denk bijvoorbeeld maar aan de Mission Impossible-franchise, waar hij o.a. de gigantische wolkenkrabber Burj Khalifa voor opklom, aan een opstijgend vliegtuig ging hangen en zijn adem leerde in te houden voor een onderwater-scene van maar liefst zes minuten! Toch blijkt het nu dat de waaghals bijna altijd een dingetje 'fout' doet.

Ondanks het feit dat Cruise al 58 is, doet hij nog steeds al zijn stunts zelf. Hij heeft dan ook al eerder gezegd dit geweldig te vinden. Dit laat hij opnieuw weten tijdens de nieuwste aflevering van The Graham Norton Show.

Teveel lol
Hij geniet er namelijk zoveel van, dat hij tijdens de stunts vaak aan het lachen is of met een grote glimlach de gevaarlijkste dingen doet. Hij heeft dan ook al vaker te horen gekregen van andere cast en crewleden dat hij dat niet moet doen.

Zo zegt Cruise: ''Ik geniet van al het fysieke werk en ik doe het maar wat graag zelf. Ik studeer mijn stunts, kijk wat ik moet doen en train enorm veel, maar het pakt niet altijd uit zoals verwacht. Ik heb al heel wat botten gebroken...''

''De eerste keer dat je een stunt doet is het best wel eng, maar ook gigantisch opwindend. Ik krijg dan ook wel vaker te horen dat ik minder moet lachen tijdens mijn stunts!''

Respect
Cruise vergeet soms dus af en toe dat hij aan het acteren is, aangezien hij er gewoon te veel van geniet. Andere crewmembers zeggen juist dat ze maar wat vaak doodangsten uitstaan als Cruise weer eens een gevaarlijke stunt uitvoert, iets wat de kijker ook zo ervaart. Lachen is dus niet 'toegestaan'.

De volgende projecten van de acteur zullen opnieuw aantonen hoe ver hij gaat. Zo heeft hij voor het Top Gun vervolg, genaamd Top Gun: Maverick, zelf leren straaljager vliegen. Cruise liet eveneens weten dat de aanstaande Mission Impossible films wederom ongelofelijke stunts zullen bevatten.

NieuwsFilm

meest populair