'Doctor Sleep'-regisseur maakt horrorfilm die zich op Mars afspeelt

'Doctor Sleep'-regisseur maakt horrorfilm die zich op Mars afspeelt

Regisseur Mike Flanagan springt wederom over op een nieuwe horrorproject.

Mike Flanagan (Doctor Sleep, Hush, Ouija: Origin of Evil en Oculus) zal volgens Deadline een verfilming regisseren van Christopher Pike's boek The Season of Passage, een horrorverhaal dat zich afspeelt op Mars.

Het boek uit 1993 gaat over Dr. Lauren Wagner, die betrokken was bij een bemande missie naar Mars. De hele wereld bewonderde en respecteerde haar, maar Lauren zat vol angst. Op Mars treffen Wagner en haar team een dode groep voorgangers aan. En dat leidt tot een hoop mysterieuze en spookachtige taferelen.

Flanagan enthousiast
Naast de regie zal Flanagan het script samen met James Flanagan schrijven en samen met Trevor Macy produceren. Flanagan liet op Twitter het volgende weten over zijn nieuwe project:

"Een verfilming van The Season of Passage is voor mij een droom sinds ik een tiener was. Ik vind het te gek om samen met mijn broer James en met Intrepid aan deze epische horrorfilm te werken voor Universal Pictures."

The Season of Passage is overigens niet het enige boek van Christopher Pike dat verfilmd wordt door Flanagan. Hij werkt momenteel keihard aan de verfilming van The Midnight Club voor Netflix, een nieuwe horrorserie.

NieuwsFilm

meest populair