DC-fans volharden: #ReleaseTheAyerCut is weer trending

DC-fans volharden: #ReleaseTheAyerCut is weer trending

Komt de Ayer-versie van Suicide Squad er ooit?

De hashtag #ReleaseTheAyerCut was weer trending. DC-fans blijven Warner Bros. oproepen om David Ayer zijn versie van Suicide Squad af te mogen maken.

Toen Suicide Squad in 2016 uitkwam, werd de film met behoorlijk gemengde kritieken ontvangen. In de jaren sindsdien heeft de regisseur zijn frustratie over de door de studio opgelegde veranderingen geuit. Die zouden de visie die hij voor de film had helemaal veranderd hebben.

De Snyder Cut
Nadat Warner Bros. Zack Snyder's Justice League besloot uit te brengen, kregen fans behoorlijk de smaak te pakken. Voor die film voerden ze ook jarenlang een campagne, en uiteindelijk gaf de studio naar verluidt meer dan 70 miljoen dollar uit om hen tegemoet te komen.

Ayer stelt zelf dat het minder duur zal zijn om zijn versie van de film uit te kunnen brengen, waarmee je ergens zou denken dat het allemaal zo geregeld is. Maar van Warner Bros. weten we dat de studio het niet per se ziet zitten om de film te maken.

Dat heeft er ook mee te maken dat Warner Bros. op dit moment met James Gunn werkt aan The Suicide Squad. Zodra die film er eenmaal is, zou het zomaar eens kunnen dat de fans van David Ayer uiteindelijk hun zin kunnen krijgen.

NieuwsFilm

meest populair